Para ugruna anadan olmak.jpeg
80 saatHyperx'in sitesinde amazon gibi yerlerde 80 saat kullanım ömrü yazıyor fakat 3 yıl önceki inceleme videolarında vs 30 saat demişler ve kutunun üstünde de 30 saat yazıyor demişler kulaklık için. Sizde durum nasıl kaç saat gidiyor pil ömrü ? Kutu üzerinde bilgi yazıyor mu bununla ilgili ?
HyperX Cloud II Core Wireless Gaming Headset
The HyperX Cloud II Core Wireless was built to be an ultra-comfortable gaming headset with DTS Headphone:X Spatial Audio. We put a lot of thought into the details of our HyperX signature memory foam, the premium leatherette, clamping force, and weight distribution.row.hyperx.com
Ben kızmıyorum adamlar en azından 4k falan yazmamış. Kulaklık 100$ ve dükkanından bu ürünleri satanlar var. Adamlar dükkan kirası vs de ödüyor.
Bir ses kaydı falan varmı mikrofon leş gibi derken onu anlamadimmikrofon leş gibi elime ulaştığı gibi iade ettim önermiyorum
Beyler kulaklık az önce elime geçti bir iki müzik dinledim ve arkadaşımla konuştum. Mikrofon testi yaptım. Arkadaşım sesimin iyi değil ama normal olduğunu söyledi. Ses yüksekliği yüksek değil %100 seste rap dinleyebiliyorsam bence çok yüksek değildir öyle bam güm bir bass da duyamadım, mikrofon iş görür idare edilir seviye. Kulaklık kafası büyük olanlar için problem oluşturabilir biraz küçük bir kulaklık kendinize göre yükseltip alçaltabiliyorsunuz ben en büyükte kullanıyorum. Daha birkaç dakikadır kullanıyorum ama kafamda yokmuş gibi, deri padler kulağımı tamamen yutuyor. Oyun testi yapmadım birazdan yapacağım. Yazılımını indirdim yazılımı böyle çok iyi değil. Resimde görünen dışında başka bir şey yok. Cloud Core Wireless modelinde bu yazılım desteği bildiğim kadarıyla yoktu bu modelde var. Bu linkten mic testini dinleyebilirsiniz. CS2 oynadıktan sonra ses kasmayla ilgili düşüncelerimi belirteceğim.Ben 2 adet aldım 1 tanesini acıp deneniyecem beğenmezsen diğerini satarım ama aldığım fiyatta kar bana pek mantıklı gelmiyor bazı arkadaş indirimde ödeme zorluğu ile ödeme yapamadilar
Bir ses kaydı falan varmı mikrofon leş gibi derken onu anlamadim
iade ettim bile atardım yoksa black shark v2 x kullanıyorum normalde arasında her anlamda uçurum fark var sırf wireless var diye alınmaz fiyat iyi ama beni memnun etmedikten sonra hiçbir anlamı yok cloud 3 alacağım daha iyi bir tercih olacağına eminimBen 2 adet aldım 1 tanesini acıp deneniyecem beğenmezsen diğerini satarım ama aldığım fiyatta kar bana pek mantıklı gelmiyor bazı arkadaş indirimde ödeme zorluğu ile ödeme yapamadilar
Bir ses kaydı falan varmı mikrofon leş gibi derken onu anlamadim
Kankam mikrofon bence başarılı beğendim ben hayırlı olsunBeyler kulaklık az önce elime geçti bir iki müzik dinledim ve arkadaşımla konuştum. Mikrofon testi yaptım. Arkadaşım sesimin iyi değil ama normal olduğunu söyledi. Ses yüksekliği yüksek değil %100 seste rap dinleyebiliyorsam bence çok yüksek değildir öyle bam güm bir bass da duyamadım, mikrofon iş görür idare edilir seviye. Kulaklık kafası büyük olanlar için problem oluşturabilir biraz küçük bir kulaklık kendinize göre yükseltip alçaltabiliyorsunuz ben en büyükte kullanıyorum. Daha birkaç dakikadır kullanıyorum ama kafamda yokmuş gibi, deri padler kulağımı tamamen yutuyor. Oyun testi yapmadım birazdan yapacağım. Yazılımını indirdim yazılımı böyle çok iyi değil. Resimde görünen dışında başka bir şey yok. Cloud Core Wireless modelinde bu yazılım desteği bildiğim kadarıyla yoktu bu modelde var. Bu linkten mic testini dinleyebilirsiniz. CS2 oynadıktan sonra ses kasmayla ilgili düşüncelerimi belirteceğim. https://wetransfer.com/downloads/81...etwork=link&t_s=download_link&t_ts=1731496086
Benim için çokta problem değil 14 yaşındaki çocuklara aldım kablo kuşgoözû oluyor oda kablo kopması demek düğüm olamsi beni bıktırdı sonuç olarak iş görecektiriade ettim bile atardım yoksa black shark v2 x kullanıyorum normalde arasında her anlamda uçurum fark var sırf wireless var diye alınmaz fiyat iyi ama beni memnun etmedikten sonra hiçbir anlamı yok cloud 3 alacağım daha iyi bir tercih olacağına eminim
Sadece meraktan soruyorum v2xle nasıl farkları var ergonomi dışındaiade ettim bile atardım yoksa black shark v2 x kullanıyorum normalde arasında her anlamda uçurum fark var sırf wireless var diye alınmaz fiyat iyi ama beni memnun etmedikten sonra hiçbir anlamı yok cloud 3 alacağım daha iyi bir tercih olacağına eminim
kesinlikle sizin için iyi bir tercih olacaktır öyleyse hayırlısı olsunBenim için çokta problem değil 14 yaşındaki çocuklara aldım kablo kuşgoözû oluyor oda kablo kopması demek düğüm olamsi beni bıktırdı sonuç olarak iş görecektir
ses kalitesi ses seviyesi aşırı fark var mikrofonu zaten söylemiyorum bile .dSadece meraktan soruyorum v2xle nasıl farkları var ergonomi dışında