Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı tekrar stokta

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Hyperx'in sitesinde amazon gibi yerlerde 80 saat kullanım ömrü yazıyor fakat 3 yıl önceki inceleme videolarında vs 30 saat demişler ve kutunun üstünde de 30 saat yazıyor demişler kulaklık için. Sizde durum nasıl kaç saat gidiyor pil ömrü ? Kutu üzerinde bilgi yazıyor mu bununla ilgili ?

Hocam 3 sene önceki inceleme diyorsun o cloud core 2 olamaz çünkü bu kulaklık geçen sene çıktı. O cloud core wirelesstir. Bu kulaklığın pil süresi 80 saat kendi sitesinde de ürünün kutusunda da yazıyor yani.
1731469916242.png

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İsrafil can
kargayta verildi karga kodu falan yok bu nasıl bişey ya

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İsrafil can
Son düzenleme:

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
murat
hocam 2 gun once sipariş verdim dün kargoy verildi bildiirmöi geldi kargo kodu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum kargoya 2 gun once verildi nası bırazdan geliyor
bi arayıp sor istersen

hocam 2 gun once sipariş verdim dün kargoy verildi bildiirmöi geldi kargo kodu yok

o zaman bilmiyorum ben şimdi verildi zannettim pardon

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hocam 3 sene önceki inceleme diyorsun o cloud core 2 olamaz çünkü bu kulaklık geçen sene çıktı. O cloud core wirelesstir. Bu kulaklığın pil süresi 80 saat kendi sitesinde de ürünün kutusunda da yazıyor yani. Alıntıyı görüntüle
Bir vidoda cloud core diğerinde ise düz cloud 2 incelemesi yazıyormuş yine isimlendşrme karmaşasına kurban gitmişim. Teşekkürler.

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Darakcı

hocam benimkşde kargoya verildi gözüküyor ama banada kod vb gelmedi çözebildin mi

Robius

80+ Bronze

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İsrafil can
hocam benimkşde kargoya verildi gözüküyor ama banada kod vb gelmedi çözebildin mi
mail attım link attılar bakıyorum ordan en yakın yerden gelıyor galibada hala elime ulaşmadı gelen yerle aramda 3 saatlık mesefa var

KingDeViL

80+ Bronze
Maşallah ilanlar açılmış.

1731494026497.png

Top Bottom