İşlevini yerine getiriyorsa neden değiştiresin ki? Hem de wireless… Paran varsa git altına vs koy cloud 4 çıkınca onu alırsın.bende cloud core wireless 1 var upgrade etmeye değer mi acaba
Acaba bunun yerine Cloud 3 mü alsam diye düşündümİşlevini yerine getiriyorsa neden değiştiresin ki? Hem de wireless… Paran varsa git altına vs koy cloud 4 çıkınca onu alırsın.
Ben markaya çok hakim değilim razer ve steelseries kullandım. Ama duyduğum kadarıyla cloud 2den 3e geçenler 2de bulduklarını 3te bulamamışlar. 3ü Hp firmasıyla anlaşmalı mı yapmışlar öyle bir şey okumuştum sanki. Yanlış bir bilgi verdiysem affola ama bence 4klık masraf etmene değmez memnunsan.Acaba bunun yerine Cloud 3 mü alsam diye düşündüm
Ağırlık nasıl hocam birde şarj ne kadar sürede doluyor. Kablolu kullanılsa 10 numara olur umarım kullanılıyordur.Kulaklık bugün elime ulaştı öncesinde arctis 5 2019 kullanıyordum wireless lazım olduğu için geçtim iyi ki geçmişim ses yüksekliğini söyleyenler var tamamen kişiden kişiye değişir ben mesela yüksek ses sevmem şuan cloud 2 core da %25de kullanıyorum sesi yeterli geliyor oyunlarda zaten bahsetmiyorum mikrofonda kötüledikleri kadar kötü değil sonuçta cloud 2deki mikrofonun aynısı ses kalitesi olarakta arctis 5 ile kafa kafaya gibi geldi,sanırım cloud 2 ilede pek bir farkı yok pedleri deri olması kötü şarj kablosu aşırı kısa bt yok genel olarak bunları tartışmamız bile saçma 2200TLye böyle kulaklık bulamayız TRde
Ağırlık bi g435 kadar olmasa da hafif baya kablolu kullanılmıyor zaten kullanılacak uzunlukta bir kablo çıkmıyor içinden daha ne kadar sürede dolacağını ölçmedim %85de geldi şarjı şuan %80Ağırlık nasıl hocam birde şarj ne kadar sürede doluyor. Kablolu kullanılsa 10 numara olur umarım kullanılıyordur.
Evet ben de öyle biliyorum ama CLoud 3'ün core u olup olmadığını bilmediğimden yaklaşmaya korkuyorumGenel olarak bilgi eksikliği mevcut kulaklık hakkında. Yabancı kaynaklarda bile bir inceleme videosu vs çıkmıyor sadece alta bıraktığım linki bulabildim. Tahminimce cloud 3ün core modeli bu çünkü cloud 2 varken cloud core çıkmıştı. Beni 80 saat kullanım süresi ve hafifliği cezbetti ve 100 dolar şuan kulaklık yurtdışında. İndirimde 90 dolar vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben markaya çok hakim değilim razer ve steelseries kullandım. Ama duyduğum kadarıyla cloud 2den 3e geçenler 2de bulduklarını 3te bulamamışlar. 3ü Hp firmasıyla anlaşmalı mı yapmışlar öyle bir şey okumuştum sanki. Yanlış bir bilgi verdiysem affola ama bence 4klık masraf etmene değmez memnunsan.
Anladığım kadarıyla 3 te verilen ses kablosu o kadar kötü ki takan yabancı kaynaklar sesin kat kat kötüleştiğini söylüyor. Ben eskiden cloud 2 yi hem dışarda hem oyunda kullanıyordum o yüzden müzik vs önemliydi benim için ama artık sadece oyunda kullanacağım için ergonomi daha önemli. 2'yi çok severim ama başı çok sıkıyordu, üst başlığı aşırı rahat değildi, ve klasik durum mikrofon. Bunların hepsi 3 te çözüldü diye biliyorum, sesteki problem yabancı kaynaklarda gördüğüm kadarıyla ses kablosu ile alakalı, gidip bir denemem lazımç Ayrıca 3'ün core gibi de durmuyor çünkü 3'ün kulaklık yapısı farklı gibi bu gene 2 yi çok andırıyor.Genel olarak bilgi eksikliği mevcut kulaklık hakkında. Yabancı kaynaklarda bile bir inceleme videosu vs çıkmıyor sadece alta bıraktığım linki bulabildim. Tahminimce cloud 3ün core modeli bu çünkü cloud 2 varken cloud core çıkmıştı. Beni 80 saat kullanım süresi ve hafifliği cezbetti ve 100 dolar şuan kulaklık yurtdışında. İndirimde 90 dolar vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben markaya çok hakim değilim razer ve steelseries kullandım. Ama duyduğum kadarıyla cloud 2den 3e geçenler 2de bulduklarını 3te bulamamışlar. 3ü Hp firmasıyla anlaşmalı mı yapmışlar öyle bir şey okumuştum sanki. Yanlış bir bilgi verdiysem affola ama bence 4klık masraf etmene değmez memnunsan.
Kesinlikle katılıyorum, 2199'a tr de kulaklık aldın kablosuz inanılmaz. Ben 1 sene önce Cloud Stinger 2 almıştım gene yaklaşık bu paradaydı ve saçmalığın daniskası bir ürün, birkaç ayda bozuldu. yurt dışında 35 dolar olan ürünle 99 dolar ürünün aynı parada satılabildiği nadir ülkelerden biriyizKulaklık bugün elime ulaştı öncesinde arctis 5 2019 kullanıyordum wireless lazım olduğu için geçtim iyi ki geçmişim ses yüksekliğini söyleyenler var tamamen kişiden kişiye değişir ben mesela yüksek ses sevmem şuan cloud 2 core da %25de kullanıyorum sesi yeterli geliyor oyunlarda zaten bahsetmiyorum mikrofonda kötüledikleri kadar kötü değil sonuçta cloud 2deki mikrofonun aynısı ses kalitesi olarakta arctis 5 ile kafa kafaya gibi geldi,sanırım cloud 2 ilede pek bir farkı yok pedleri deri olması kötü şarj kablosu aşırı kısa bt yok genel olarak bunları tartışmamız bile saçma 2200TLye böyle kulaklık bulamayız TRde
Ev 2000TL civarına alınan kablosuz kulaklıkla doldu. Önce Rog Strix Go sonra Barracuda X şimdi de bunu aldım.
Başka bir indirim olmaz umarım.
[/QUOTEBende hepsini aldım sonuç çocuklar kullanacak asılda kablosuz pek bir şey alamam bu sefer aldım çünkü güzelim kulaklık içine ediyorlar kablolar hep düğüm sonrası malum kablo kopmaları tamir ediyorum ama yeter kablosuz geçiş zamanı geldi evde şuna 5 yada 7 adet kulaklık var toplasan 3 cü çalışıyordur belki bu çare olabilir hayal ediyorum yoksa bunlarda cöp olacak ürün gelsin bakalım olmadı satarım aldığım fiyatta usb kasanın içine koyupcam çünkü onları da kırarlarEv 2000TL civarına alınan kablosuz kulaklıkla doldu. Önce Rog Strix Go sonra Barracuda X şimdi de bunu aldım.
barracuda bana VeREv 2000TL civarına alınan kablosuz kulaklıkla doldu. Önce Rog Strix Go sonra Barracuda X şimdi de bunu aldım.
Hyperx'in sitesinde amazon gibi yerlerde 80 saat kullanım ömrü yazıyor fakat 3 yıl önceki inceleme videolarında vs 30 saat demişler ve kutunun üstünde de 30 saat yazıyor demişler kulaklık için. Sizde durum nasıl kaç saat gidiyor pil ömrü ? Kutu üzerinde bilgi yazıyor mu bununla ilgili ?Kulaklık bugün elime ulaştı öncesinde arctis 5 2019 kullanıyordum wireless lazım olduğu için geçtim iyi ki geçmişim ses yüksekliğini söyleyenler var tamamen kişiden kişiye değişir ben mesela yüksek ses sevmem şuan cloud 2 core da %25de kullanıyorum sesi yeterli geliyor oyunlarda zaten bahsetmiyorum mikrofonda kötüledikleri kadar kötü değil sonuçta cloud 2deki mikrofonun aynısı ses kalitesi olarakta arctis 5 ile kafa kafaya gibi geldi,sanırım cloud 2 ilede pek bir farkı yok pedleri deri olması kötü şarj kablosu aşırı kısa bt yok genel olarak bunları tartışmamız bile saçma 2200TLye böyle kulaklık bulamayız TRde