23 Ekim CS2 Market Darbesi

Ben öğrendiğim de 30dk geçmişte 3 dolarlık fanas 30 dolar olmuştu
Komisyonları çıktığında çok rahat 20-22 dolar kar ediyorsun abi skin başı olaya bak ya :D
Yine kaçırdık bir şeyleri :(
Bynogame falan girip baktım bütün skinler kaybolmuş topladılar herhalde
Bildiğiniz trade sitesi falan varsa oradan bakalım belki ucuzdan toplama şansımız hala vardır

Komisyonları çıktığında çok rahat 20-22 dolar kar ediyorsun abi skin başı olaya bak ya :D
Yine kaçırdık bir şeyleri :(
Bynogame falan girip baktım bütün skinler kaybolmuş topladılar herhalde
Bildiğiniz trade sitesi falan varsa oradan bakalım belki ucuzdan toplama şansımız hala vardır
Gece belki şuan imkansız

Yahu şu olay olmadan 1 saat önce öğrensek binlerce skin toplardık, yakalayan topladı bile 10 kat en az değer kazanmış kırmızı itemler şaka gibi
Dün akşam başta aniden arkadaşa yazdığım mesaj. Yapacaktık bunu.
1761217721337.webp

Benim şahsi yorumum şuan herkes trade up için envanterini boşaltıp kırmızı skin alıyor. Kasalar vb. Geri yerine gelir bence ytd. Ajanlar için aynısını söylemem fiyatları iyice şişmişti zaten dahada iner bence ytd.

Dün akşam başta aniden arkadaşa yazdığım mesaj. Yapacaktık bunu.
Alıntıyı görüntüle
Abi %30 komisyon paylarını düştüğünde 100K$ yatırım yapsan kırmızı skinleri toplasan şu anda 700K$ yapmıştı paraya bak beeeee keşke biri çıtlataydı fghşlkjjfdgşlkjghfjdkl
Diyorum ya yine bir treni kaçırdık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl bomba valve bu olayı kaldırırsa o zaman olur
Kırmızı skinler milletin elinde patlar, dönüştürüp bıçak alanlar birkaç ay sonra çok daha üstüne satar

Ama skinleri 30 dolardan satmak da mantıksız, çevirip bıçağa denemek her türlü worth dü böyle bir yatırım yapsak
15$ a 1 bıçak alıyorsun en ucuz bıçak 183$ şuan pazarda

Abi %30 komisyon paylarını düştüğünde 100K$ yatırım yapsan kırmızı skinleri toplasan şu anda 700K$ yapmıştı paraya bak beeeee keşke biri çıtlataydı fghşlkjjfdgşlkjghfjdkl
Diyorum ya yine bir treni kaçırdık

Asıl bomba valve bu olayı kaldırırsa o zaman olur
Kırmızı skinler milletin elinde patlar, dönüştürüp bıçak alanlar birkaç ay sonra çok daha üstüne satar

Ama skinleri 30 dolardan satmak da mantıksız, çevirip bıçağa denemek her türlü worth dü böyle bir yatırım yapsak
15$ a 1 bıçak alıyorsun en ucuz bıçak 183$ şuan pazarda
Çoğu bıçak sanırım yarı yarıya inmiş.

Evet bıçak çıkıyor diye onlarda düşmüş ama 3$ dan toplayıp çevirdiğinde bıçağa muazzam bir kar bırakıyor
O ilk dklar minumum skin başı 30 dolar ödemen gerek 150 dolara tradeup yapıp navaja çıkarsa ağlarsın

Geri