23 Ekim CS2 Market Darbesi

1 hafta sonra satabiliyorsun alınca haftaya ne olacağı belli değil 😃
Şuan aşırı bir hype var gittikçe yükseliyor fiyatları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bıçak eldiven almayı düşünüyordum dün alsam hayata küserdim haftaya bakalım güzel bir kombo çekelim.
Csde bıçağı olmayanı döverler artık 😃
benim de aynı şekilde tekrar envanter dizesim vardı , güzel fiyatlara kelebek düşerse alırız artık

ufak bir envanterim vardı satıp fc26 alacaktım fiyatlar tekrar yükselir mi yoksa elimden çıkarayım mı daha da düşmeden???

ufak bir envanterim vardı satıp fc26 alacaktım fiyatlar tekrar yükselir mi yoksa elimden çıkarayım mı daha da düşmeden???
Şuan baya bir hype var kırmızı akının varsa satabilirsin bence mantıklı olur ama 1 hafta sonra sahada yükselir falan seni dinleyip sattım dersin deme bu dediklerim benim fikrim yatırım tavsiyesi değildir

Şuan baya bir hype var kırmızı akının varsa satabilirsin bence mantıklı olur ama 1 hafta sonra sahada yükselir falan seni dinleyip sattım dersin deme bu dediklerim benim fikrim yatırım tavsiyesi değildir
kırmızı yok 3 karakter,4 dolar 1 ak skini, 3-5 dolarlık ıvır zıvır var işte

En uygun kırmızı skinler neler arkadaşlar trade için ?

Her gün CS oynuyorum, haftalık drolpardan yan gelir elde edeyim diye 8 tane seçkin hesap aldım geçen hafta. Yaşanan rezilliğe bak.
Değeri artsın diye beklediğim CS GO silaham kasam 115 dolardan 80 dolar civarına düşmüş. Nefret ediyorum bu oyundan.

bıçak ve eldivenimden 300-350 dolar zarar var valve yapacağın iş batsın

bıçak ve eldivenimden 300-350 dolar zarar var valve yapacağın iş batsın

Dün 115 olan CS GO silah kasam 85'e düşmüş. Ya bunlar kalıcı düşüşler mi merak ediyorum. Hazır fiyatlar düşmüşken yatırımlık kasa mı alsak, yoksa hep bu fiyattan mı gider artık.

Dün 115 olan CS GO silah kasam 85'e düşmüş. Ya bunlar kalıcı düşüşler mi merak ediyorum. Hazır fiyatlar düşmüşken yatırımlık kasa mı alsak, yoksa hep bu fiyattan mı gider artık.
Hocam adam size 1 günde oyun marketlerine yatırım yapılmaması ile acı bir ders vermiş şimdi alım yapmak mantıklıdır mı diyorsun yarın bir başka şey yapmayacağının garantisi ne

Geri