Hadicanmsnde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Bu işlemi cs girmeden yapabiliyor muyuz ?
YokBu işlemi cs girmeden yapabiliyor muyuz ?
Ben sansürleyerek okula sövmüştüm 6 ay yattım düzenlemeni öneririm.Lan zarara girdim bi gecede .
Ok sende duzenle de basimiza is almayalimBen sansürleyerek okula sövmüştüm 6 ay yattım düzenlemeni öneririm.
Saol hatirlatma icin gozumOk sende duzenle de basimiza is almayalim
Noldu hocam Allah'tan fakirizde bıçak eldivenimiz yok haftaya iyice düşsunde 1000 TL'ye bıçak eldiven cekeyimiflas bayrağını çektim kendinize iyi bakın
Kırmızıları sarıya atma geldi 3 dolarlık kırmızı skinler 40 dolar oldu Sarılar %50 falan düştü 3.parti sitelerde haftaya yeni yapilan tradelerde düşünce dahada düşer diye düşünüyorumOlayı birisi özetler mi neydi ne oldu ne değişti
Ne vardı hocam sizde bıçakGece her f5 çektiğim de bıçağım dan 50 dolar eksiliyordu
anladım mp7 ye baktım şimdi ztn 2 dolardan 30 40 dolar olmuş az önce 25 e vardı alasım geldiydi aslında 30 35 e satardıkKırmızıları sarıya atma geldi 3 dolarlık kırmızı skinler 40 dolar oldu Sarılar %50 falan düştü 3.parti sitelerde haftaya yeni yapilan tradelerde düşünce dahada düşer diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne vardı hocam sizde bıçak
7 gün banı var , 7 gün sonra ne olcağının garantisi var mıanladım mp7 ye baktım şimdi ztn 2 dolardan 30 40 dolar olmuş az önce 25 e vardı alasım geldiydi aslında 30 35 e satardık![]()
1 hafta sonra satabiliyorsun alınca haftaya ne olacağı belli değilanladım mp7 ye baktım şimdi ztn 2 dolardan 30 40 dolar olmuş az önce 25 e vardı alasım geldiydi aslında 30 35 e satardık![]()
Bıçak eldiven almayı düşünüyordum dün alsam hayata küserdim haftaya bakalım güzel bir kombo çekelim.7 gün banı var , 7 gün sonra ne olcağının garantisi var mı![]()