yok hocam oda satılıyormuş bugmış satılmaz gözükmesi düzeltmişlerŞimdi olay şu normalde trade up ile en fazla kırmızı renk itemlere kadar yükseltme yapabiliyordun şimdi ise kırmızı renk itemleri de trade up ile bıçak veya eldivene yükseltebiliyorsun ama anladığım kadarıyla bıçak veya eldivene tradelersen çıkan itemi satamıyorsun.
Satabiliyor olman lazım bıçak piyasası %50-60 düşmüşŞimdi olay şu normalde trade up ile en fazla kırmızı renk itemlere kadar yükseltme yapabiliyordun şimdi ise kırmızı renk itemleri de trade up ile bıçak veya eldivene yükseltebiliyorsun ama anladığım kadarıyla bıçak veya eldivene tradelersen çıkan itemi satamıyorsun.
şuanda bıçak direkt almak mantıklı mı acaba ya fiyatı uygun güzel bi bıçak tavsiyesi gelir miSatabiliyor olman lazım bıçak piyasası %50-60 düşmüş
var mi 15 dolara knife glove combo yapalim ucuzundanSarı itemlerin fiyatı dehşet çakılmış iyi ki zamanında satmışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 dolara bıç eldiven alındığı için piyasa %50-60 düşüş yaşadı kırmızı talebi çok olduğu için 3-5 dolarlıklar 40-50 dolarlara çıktı
Bowie 50 dolara düşmüştü çekmişler direktvar mi 15 dolara knife glove combo yapalim ucuzundan
Ulan yılbaşında 1kya 3 kırmızı almıştım 10 15 katına çıkmışlar. Ben ne yaptım sattım zararınaStaj maaşını altına yatırsam 2x yapıyodu, envantere yatırdım -%50 yedik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Piyasa niye böyle oldu diye aklında soru işareti kalan varsa :d
hangi renk olsun hocamvar mi 15 dolara knife glove combo yapalim ucuzundan