23 Ekim CS2 Market Darbesi

3 dolarlık mp7yi 30 yapanlara sesleniyorum elbet bir gün elime düşeceksiniz

Şimdi olay şu normalde trade up ile en fazla kırmızı renk itemlere kadar yükseltme yapabiliyordun şimdi ise kırmızı renk itemleri de trade up ile bıçak veya eldivene yükseltebiliyorsun ama anladığım kadarıyla bıçak veya eldivene tradelersen çıkan itemi satamıyorsun.
yok hocam oda satılıyormuş bugmış satılmaz gözükmesi düzeltmişler

Şimdi olay şu normalde trade up ile en fazla kırmızı renk itemlere kadar yükseltme yapabiliyordun şimdi ise kırmızı renk itemleri de trade up ile bıçak veya eldivene yükseltebiliyorsun ama anladığım kadarıyla bıçak veya eldivene tradelersen çıkan itemi satamıyorsun.
Satabiliyor olman lazım bıçak piyasası %50-60 düşmüş

3. Parti sitelerden alsak nasıl olur acaba

Sarı itemlerin fiyatı dehşet çakılmış iyi ki zamanında satmışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 dolara bıç eldiven alındığı için piyasa %50-60 düşüş yaşadı kırmızı talebi çok olduğu için 3-5 dolarlıklar 40-50 dolarlara çıktı
var mi 15 dolara knife glove combo yapalim ucuzundan

Staj maaşını altına yatırsam 2x yapıyodu, envantere yatırdım -%50 yedik :D

Piyasa niye böyle oldu diye aklında soru işareti kalan varsa :d

Staj maaşını altına yatırsam 2x yapıyodu, envantere yatırdım -%50 yedik :D

Piyasa niye böyle oldu diye aklında soru işareti kalan varsa :d

Ulan yılbaşında 1kya 3 kırmızı almıştım 10 15 katına çıkmışlar. Ben ne yaptım sattım zararına

3 tane kırmızım vardı zamanında 20 dolara almıştım şimdi 90 a sattım iyi mi yaptım bilmiyorum 2 tane alıp bıç veya eldiven tradleyebilirdim başta çinliler yine manipüle ediyor sandım

Beyler uygun fiyata bıçak vs edinmenin yolu varsa bir anlatın yav bilgili arkadaşlardan ricamızdır. Bilmem bu tür işleri

maddi sıkıntın yoksa dene para kaybedersin ve en fazla 1 yılda droplarla parayı geri çıkarırsın .p"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,961
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri