GrandTurko
80+
- Reaksiyon skoru
- 158
CS2 borsa halinden kurtarır umarım, Bir bıçağa 400 dolar vermeyecek insanlarda bıçak sahibi olur artık.
sanırım bazen sunucu yoğunluğundan dolayı da oluyor bu hata. biraz bekleyip yeniden denediğinizde düzeliyorYaklaşık 1 Aydır Steame bile girmiyorum bu olaydan sonra envantere tıkladım tıklar tıklamaz böyle hata aldım sorun nedir?
Alıntıyı görüntüle
bıça ve eldivenleri geçen hafta satmıştım. bu haberler sızdırılmıştı riske atmadığım iyi olmuş. aynı ürünleri yarı fiyatına alabiliyorum şuan :d
Nereden paylaşıldı sızıntı?hocam zaten satacaktım öyle şeyler duyunca satayım bari dedim yoksa gerçekleşecğini düşünmüyordum bile haha
Ben sattım onu 35 dolar atmaz umarımŞimdi Bu Skinler Piyasada Azalinca Değeri Daha Çok Artmazmi Mesela Anubisin Lejyonu Ak
instagramda gezerken keşfette görmüştüm dediğim gibi olabileceği ihtimalini düşünmüyordum zaten satmak istiyordum bilet almak için vsNereden paylaşıldı sızıntı?
Gabenın aniden yaptığı işleri herkes biliyor zaten. Bütün yatırımı tek bir yerde tutulmaması gerektiğinin kanlı canlı örneği ve yatırımı kaybediceğine üzülmiyeceğiniz parayla yapmak her zaman mantıklı sonra kötü sonuçlar ortaya çıkıyor. Tekrardan geçmiş olsun benimde bıçağım eldivenim olsa baya üzülürdüm.Birikimini CS2 envanterine yatıran insanlar bir gecede tüm paralarını kaybedip intihar ediyor, birileri de ucuza skin alacağız, iyi oldu diyor.
Tüm insanlıktan etimle kemiğimle nefret ediyorum.
Yatırım yapmaya gerek yokki oynamak için aldığın tek bir bıcak bile %60 değer kaybediyorGabenın aniden yaptığı işleri herkes biliyor zaten. Bütün yatırımı tek bir yerde tutulmaması gerektiğinin kanlı canlı örneği ve yatırımı kaybediceğine üzülmiyeceğiniz parayla yapmak her zaman mantıklı sonra kötü sonuçlar ortaya çıkıyor. Tekrardan geçmiş olsun benimde bıçağım eldivenim olsa baya üzülürdüm.
doğru diyorsunuz sizde haklısınız beklenmedik bir güncellemeydi gaben yaptı gabenlığını milleti batırdı kendi gemisinde şampanya yudumluyorYatırım yapmaya gerek yokki oynamak için aldığın tek bir bıcak bile %60 değer kaybediyor