Bence iptal etmelisiniz daha ucuza 4060ti varAlıntıyı görüntüleMerhaba, pazar günü sipariş ettiğim ramlerinde ve ssd’sinde değişiklik yaptığım kasam hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
İtopya falan baktığımda bu fiyata daha kötü sistemler vardı…Çok pahalıya almışsınız..
Link gönderebilir misinizBence iptal etmelisiniz daha ucuza 4060ti var
İtopya falan baktığımda bu fiyata daha kötü sistemler vardı…
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link gönderebilir misiniz
İtopya falan baktığımda bu fiyata daha kötü sistemler vardı…
Pazar günü sipariş ettim montajını yapmışlardır bile iptal edemem diye düşünüyorumDiğer mağazalara da bakmanız gerekiyor. Hiç olmazsa foruma konu açsaydınız bilgili kişiler öneride bulunurdu.
3060 ti 4060dan daha iyi değil mi ben mi yanlış biliyorumPCH V4.1 (AMD) / RYZEN 5600 / RTX 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
4060tiPazar günü sipariş ettim montajını yapmışlardır bile iptal edemem diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 ti 4060dan daha iyi değil mi ben mi yanlış biliyorum
3060 ti 4060dan daha iyi değil mi ben mi yanlış biliyorum
Fiyat olarak değilde sistemin kendisi nasıl sizceYanlış biliyorsunuz üstelik sistem 5.000 TL daha ucuz.
hem parcalar kötü hem pahalı.Alıntıyı görüntüleMerhaba, pazar günü sipariş ettiğim ramlerinde ve ssd’sinde değişiklik yaptığım kasam hakkında yorumlarınızı bekliyorum.