Neler Yeni

Öneri 2400TL MOUSE ONERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Connectgameden alışveriş yapmayın dareu magnezyum 4k almıştım magnezyum mouse denemek için kargo bile göndermediler az kalsın paramdan oluyordum aradım pakistanlı mı bilmiyorum biri açtı hiçbirşey anlamadım kapattım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

1khz ile 4khz arasında -100 fps dışında bir fark yok
parasına değer vermeyen varsa connect gameden alışveriş yapabilir

Şuan çok boş yapıyorsun.

1khz 1ms delay, 4khz 0.25 ms delay. İki mouse arasında 4 5 gram ağırlık dışında hiçbir fark yok hatta 5 gram ağırlıkta dareu'nun kasasında kullanılan pbt kısımlardan geliyor. MCU'dan Switch kalitesine hepsi aynı.
0.25 ms delayı hissedebiliyor musun çocuk adam :ROFLMAO:

m800 pro aldım. Üründe bir sorun çıktı danışmak için mail attım cevap veren yok. Telefon numaraları da geçersiz şu anda. Yani adamlara ulaşmanın hiç bir mümkünatı yok THH'ye başvurmak dışında. Yani 15 günlük cayma hakkı falan hikaye :D Aldığım fiyata 2. el sattım sorununu belirterek. Kafam rahat.
yok kardeşim 600 tl farqla qonneqt gameden 4k herzli mouse qalite

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
parasına değer vermeyen varsa connect gameden alışveriş yapabilir

0.25 ms delayı hissedebiliyor musun çocuk adam :ROFLMAO:
Speedbrigde yaparken hissediyorum evet özellikle hissediyorum.

Sen 3kya Dragonfly alabilirsin o da güzel bir ürün. Gelip burada Dareu kötülemek yaptığın en saçma hata ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

Sen 3kya Dragonfly alabilirsin o da güzel bir ürün. Gelip burada Dareu kötülemek yaptığın en saçma hata ama.
kimsede olmayan yetenek var sende 0,25 ms hisseden tek insan

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

2000 tl ye garantisiz %50 bozuk çıkan bir yerden almaktansa 600 daha veririm .

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
Koskoca razer mühendisleri 8khz mouse yapıyorlar sonra legend yazamayan adam hissedilmez diyor. Ya 4khz mouse'un yok ya da 120 hz+ monitörün yok. Ya da ikisi birden yok.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
@MuratTheFounderOfGariban hocamızın tavsiyesiyle çok konuşulan Dareu A950 Pro 4K almıştım bir kaç saat önce teslim edildi kullanıyorum gayet güzel. İşlemcim i5 12400F, Razer deathadder v2 gibi bana göre çok iyi olan bir mouse'dan geçmeme rağmen ekranda mouse'ın kaymasını bariz fark ettim. Default 1k hz açıldı 4k moduna aldım bir fark hissettim mi şahsen hayır ancak mouse kötü vb. diyenlere katılmıyorum. Bence gayet iyi, değerlendirebilirsiniz. (hepsiburada connectgame, teknoloji konusunda şanslı olduğuma inanırım çok düşünmeden aldım garanti vs.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
2000 TL ye garantisiz %50 bozuk çıkan bir yerden almaktansa 600 daha veririm .
Ver o zaman? Aldım diyelim sorun yaşarsam dareu'nun global'ına mail atar 1 2 haftaya çözdürürüm arızalı olan da elimde kalmış olur bu kadar basit. Connectle uğraşmaya gerek yok illa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
@MuratTheFounderOfGariban hocamızın tavsiyesiyle çok konuşulan Dareu A950 Pro 4K almıştım bir kaç saat önce teslim edildi kullanıyorum gayet güzel. İşlemcim i5 12400F, Razer deathadder v2 gibi bana göre çok iyi olan bir mouse'dan geçmeme rağmen ekranda mouse'ın kaymasını bariz fark ettim. Default 1k hz açıldı 4k moduna aldım bir fark hissettim mi şahsen hayır ancak mouse kötü vb. diyenlere katılmıyorum. Bence gayet iyi, değerlendirebilirsiniz. (hepsiburada connectgame, teknoloji konusunda şanslı olduğuma inanırım çok düşünmeden aldım garanti vs.)
Speedbrigde yap hissedersin

Ver o zaman? Aldım diyelim sorun yaşarsam dareu'nun global'ına mail atar 1 2 haftaya çözdürürüm arızalı olan da elimde kalmış olur bu kadar basit. Connectle uğraşmaya gerek yok illa.
malesef 1 mouse için 10 takla atmak istemem zamanım kıymetli senin aksine :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,183
İsim
Murat Orhan
göz boyamak için bunlar şuan elimde razer dav3 var zaten :D esporcular mal mı hepsi 1k kullanıyor neolur daha fazla konuşma Speedbrigde yaparken hissetmiyorlar herhalde :ROFLMAO:
GÖZ BOYAMAK İÇİN SDFKLŞSGKDLSŞAFKLSDŞGKJ DA V3 ile mutluluklar sana kardeş.

malesef 1 mouse için 10 takla atmak istemem zamanım kıymetli senin aksine :kekw:
Legend yazmayı bilmeyen adamın zamanı anca liseye gidip gelmek için kıymetli olabilir. Sen çok kafanı zorlama bilmediğin konularda.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan

Speedbridge ne bilmiyorum da bence bir malı aşırı övmek veya aşırı gömmek mantıklı değil, bu kafadan kurtulmak lazım. 4K diye bir şey sunuluyorsa elbette kullanır insan. Razer da kullandım severek bundan önce, dareu da kullanıyorum, yakında wraith'den klavye alıp onu da kullanacağım. Teknoloji ile tanışmaya açık olun. Sonuçta ürünün içindeki sensör parça cart curt belli. Kaliteliyse markanın isminin bir önemi olduğunu sanmıyorum Razer asus veya dareu, hiç fark etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül

Legend yazmayı bilmeyen adamın zamanı anca liseye gidip gelmek için kıymetli olabilir. Sen çok kafanı zorlama bilmediğin konularda.
ahahahah erkek güzel fazla konuşma raAZer boŞuna 8 q herz mi çıqartıyor

Speedbridge ne bilmiyorum da bence bir malı aşırı övmek veya aşırı gömmek mantıklı değil, bu kafadan kurtulmak lazım. 4K diye bir şey sunuluyorsa elbette kullanır insan. Razer da kullandım severek bundan önce, dareu da kullanıyorum, yakında wraith'den klavye alıp onu da kullanacağım. Teknoloji ile tanışmaya açık olun. Sonuçta ürünün içindeki sensör parça cart curt belli. Kaliteliyse markanın isminin bir önemi olduğunu sanmıyorum Razer asus veya dareu, hiç fark etmez.
ben 8khzde kullanıyorum zaten

Speedbrigde yaparken 0,00000001 ms yaptım hocam nasıl ? yetenek var mı bende

Top Bottom