e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Mesela forumda dolaştın sonra masausutune dondun arkada forum mu gözüküyor az da olsa?
Mesela forumda dolaştın sonra masausutune dondun arkada forum mu gözüküyor az da olsa?
Hayır öyle bir sorun olmadı hiç.Mesela forumda dolaştın sonra masausutune dondun arkada forum mu gözüküyor az da olsa?
Ghosting garantiye giriyormu bilmem ama bir program var aoc nin onu kurup override özelliğini strong yapın düzelmesi lazım
Mesela fazla oyun oynayınca arkada oyun mu gözüküyor?
Monitörünün altındaki tuşlar ile Overdrive ayarını Strong yapar mısın?
Bir de öyle dene.
Telefondan cekerek atarmisin videoyu
Eğer bu bir sorunsa benim monitör de sorunlu.Hayır öyle bir sorun olmadı hiç.
Ben öyle bir video izlemedim.Nasıl yani ? İzlediğim 144hz monitör videolarından monitörde hiç iz kalmıyordu böyle.
Normal olmayan şey ne videoda?Hayır öyle bir sorun olmadı hiç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arama yerine fare ayarları yazın ordan ek fare seçenklerine basın ekrana gelen yerden işaretçi seçeneklerine basın görünürlük yerinden işaretçi izini göster seçeneğinde tik varsa tiki kaldırın60hz monitörümde böyle değil onda daha az gölge var arkasında.
Bununla alakası yok bu ayrı bir şey.Windows arama yerine ''Fare Ayarları'' yaz.
İlgili Ayarlar kısmından ''Ek Fare Seçenekleri'' seçeneğine tıkla
Yukarıdan ''İşaretçi Seçeneklerine''tıklayıp
İşaretçi izini göster seçeneğinin tikini kaldır
Uygula ve tamam diyip kapat yüksek ihtimal sorunun çözülecek
Alıntıyı görüntüle
ben yazana kadar adam direk fotosunu atmış tiki kaldırırsan sorun çözülecektirWindows arama yerine ''Fare Ayarları'' yaz.
İlgili Ayarlar kısmından ''Ek Fare Seçenekleri'' seçeneğine tıkla
Yukarıdan ''İşaretçi Seçeneklerine''tıklayıp
İşaretçi izini göster seçeneğinin tikini kaldır
Uygula ve tamam diyip kapat yüksek ihtimal sorunun çözülecek
Alıntıyı görüntüle
yok kanka videodaki sorunda bununla aynı imleç giderken arkasından iz/gölge bırakıyor bu seçeneği kapatırsan o kalkacaktırBununla alakası yok bu ayrı bir şey.
Hayır dostum, şimdi denedim.yok kanka videodaki sorunda bununla aynı imleç giderken arkasından iz/gölge bırakıyor bu seçeneği kapatırsan o kalkacaktır