Neler Yeni

25 Bin TL telefon önerisi

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Eray Fındık
s24fe öneririm konuya yalan yanlıl bilgi verenler olmuş kalem falan demişler o sadece ultrada var ekran konusunda da 2k ile 1080p farkını 6 7cm yakına gelerek bakmak lazım sonuçta bu 27 inc monitör değil. a55 ile s24fe farkına gelecek olursakta
1. işlemci
2. kamera
3. yapay zeka
4. kablosuz şarj
5. malzeme kalitesi
en büyük farklar bunlar aradaki 5k fiyatada değer s24fe. 1 aydır kendim kullanıyorum ve gayet memnunum
hocam fiziki mağazalarda çok pahalı internette nereden alabilirim s24 fe 256 gb versiyonunu

İgito

80+ Bronze
hocam fiziki mağazalarda çok pahalı internette nereden alabilirim s24 fe 256 gb versiyonunu
geçen hafta 23500 tl ye kadar indi teknosada 256gb olanı şuan güncel olarak indirim yok diye biliyorum acelesi yoksa bekleyin derim alacaksanızda 256gb olanı alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada s24fe tam fp telefon s24+ ın yandan yemiş hali :D

Son düzenleme:

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,791
İsim
Yavuz
Bu bütçede kesinlikle s24fe. A55 yerine a56 da bakılabilir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
YD Xioami 14T Pro 12/512GB

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes k
hocam fede amiral gemisi donanımları varsa ultranın tek farkı kalemi olması mı her özellik varsa neden ultra alsın adam

monitörüm 2k benim hocam telefon hak getire zaten değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden
Hocam monitöre göre niye düşünüyosunuz. 1080p güzel bi amoled telefon ekranı 4k ıps monitör ekranından çok çok daha iyidir. Piksel yoğunluğu önemli. Telefonda çözünürlüğe takılmayın desteklediği teknolojilere ekran parlaklığına bakın fark orda.

Ulta modelinin alameti farikası kamerasıdır. Her malzemesi en üst seviyedir asla parçadan özellikten kısmazlar. Fiyatıda ona göredir tabi. Samsung tarafında en fiyat performans seri fe serisi. Ama aceleniz yoksa indirip kovalayın hb de trendyolda sepetinize atın dursun kişiye özel kupon verebilirler bi süre sonra. Daha geçem hafta bu telefon 22 küsüre satıldı hatta 256sı 24 küsüre satıldı

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Gökhan
hocam fede amiral gemisi donanımları varsa ultranın tek farkı kalemi olması mı her özellik varsa neden ultra alsın adam

monitörüm 2k benim hocam telefon hak getire zaten değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden
fe serilerinde işlemci ve kamera iyidir ama telefonun kasası a5x serisi ile aynıdır şuanda a56 ile s24 fenin kasaları birbirine çok benzer. ultra serisi bambaşka bir klasman arada fark var tabi kamerası olsun ekranı olsun spen var

İgito

80+ Bronze
fe serilerinde işlemci ve kamera iyidir ama telefonun kasası a5x serisi ile aynıdır şuanda a56 ile s24 fenin kasaları birbirine çok benzer. ultra serisi bambaşka bir klasman arada fark var tabi kamerası olsun ekranı olsun spen var
birtek fe serisi değil düz s24 ve s24+ bile aynı tasarımda sadece ultra farklı

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Gökhan
o kadar basit düşünürsek a14 bile aynı tasarımda. benim demek istediğim o mu sence?

ikisinin de ekranı 6.7 inç kasaları farklı ama biri fe modeli diğeri plus modeli.
sağdakinin ekranı daha büyük gibi duruyor o yüzden ama değil işte çerçeveler kalın :D
1742306738882.png

Son düzenleme:

İgito

80+ Bronze
o kadar basit düşünürsek a14 bile aynı tasarımda. benim demek istediğim o mu sence?
neymis demek istedigin hocam hepsi benziyor iste birbirine ultra farkli sadece

ikisinin de ekranı 6.7 inç kasaları farklı ama biri fe modeli diğeri plus modeli.
sağdakinin ekranı daha büyük gibi duruyor o yüzden ama değil işte çerçeveler kalın :D
arada 15k fiyat farki var bir zahmet olsun yani :D

Top Bottom