250-350 TL sağlam ssd önerisi

exoc6

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
350
selamlar diğer konuları da okudum fakat en günceli ocak ayında olduğu için ve tl değersiz olduğu için fiyatlar uçmuş durumda 240-250 gb ideal olur. benim wd blue hdd kafayı yedi hddyi çıkarıp artık ssd kullanacağım. windows yüklemesi için bilgisayarcıya götüreceğim. önerilerinizi bekliyorum.

Bende bu civarlarda arıyorum

selamlar diğer konuları da okudum fakat en günceli ocak ayında olduğu için ve TL değersiz olduğu için fiyatlar uçmuş durumda 240-250 gb ideal olur. benim wd blue hdd kafayı yedi hddyi çıkarıp artık ssd kullanacağım. windows yüklemesi için bilgisayarcıya götüreceğim. önerilerinizi bekliyorum.
ben su630 kullanıyorum memnunum sizde öneririm
https://www.google.com/aclk?sa=L&ai...UKEwiGuqqpmbXyAhUBSPEDHdEBDUQQg-UECNQC&adurl=
₺264,99₺264,99.
incehesap.com
Ücretsiz teslimat
. incehesap.com sitesini yeni bir pencerede ziyaret edin

selamlar diğer konuları da okudum fakat en günceli ocak ayında olduğu için ve TL değersiz olduğu için fiyatlar uçmuş durumda 240-250 gb ideal olur. benim wd blue hdd kafayı yedi hddyi çıkarıp artık ssd kullanacağım. windows yüklemesi için bilgisayarcıya götüreceğim. önerilerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adata SU630 kronik sorunlu, almayın.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adata SU630 kronik sorunlu, almayın.

kronik sorunu nedir bana açıklayabilirmisiniz hiçbir sıkıntısını görmedim

windows için bilgisayarcıya götürürsen senin ssd gg olur knk.

kronik sorunu nedir bana açıklayabilirmisiniz hiçbir sıkıntısını görmedim

eyvallah pantheri sipariş ediyorum. windows sıkıntı olacak ama

Geri