H.o bana kalırsa 1 ay için 300 lira indirimli almak mantıklı gibi.2500₺ ye aldım ve henüz alalı 1 ay olmuş kutulu faturalı garantili ölü piksel ya da ghosting yok her birini test ettim. H.o? G.o?
Coil whine sorunu vardı galiba o seride.2500₺ ye aldım ve henüz alalı 1 ay olmuş kutulu faturalı garantili ölü piksel ya da ghosting yok her birini test ettim. H.o? G.o?
monitörde?Coil whine sorunu vardı galiba o seride.
Yok daha neler.Coil whine sorunu vardı galiba o seride.
Hocam ekran kartlarında oluyor genelde o ama siz bilirsinizCoil whine sorunu vardı galiba o seride.
Epeyden özelliklerine bakın hocam hem az hemde parlaklığı 250 sabahleyin kullanılmazBu daha iyi olabilirdi sıfır olarak.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam ekran kartlarında oluyor genelde o ama siz bilirsiniz
Eyvallah hocambence h.o
Hocam monitörüde hiç kullanmamış arkadaş o dereceH.o bana kalırsa 1 ay için 300 lira indirimli almak mantıklı gibi.
Sağolun hocamH.o hocam güzel bence
Olabiliyor bu arada arkadaşlar ama muhtemelen adı bu değil Coil Whine genelde ekran kartlarında PSU'larda çok görülen bir sorun monitörlerdeki ismi bu mu bilmiyorum ama dediği gibi oluyor. Şuan öyle bir sorun da yok hocam gayet temiz çalışıyor olsa bile kulaklık ile kullanıyorum dışarıyı hiçbir şekilde duymadığım için problem yokCoil whine sorunu vardı galiba o seride.
Benim mouse padden de geliyor neden olabilir?Coil whine sorunu vardı galiba o seride.