kablosuz gamepad nasıl baglıyorsun bluetooth aparatı falan var mı önerebileceginHayır üzmez bende kablosuz gamepad ve kulaklık ile oynuyorum uzanarak problem olmuyor. Masa başında 24 e göre daha zor ama.
Benim gamepad in wireless Bluetooth özelliği olduğu için kullanabiliyorum. Bluetooth alıcısı ile halledebilirsin. Önereceğim alıcı yok malesef konu hakkında bilgim 0kablosuz gamepad nasıl baglıyorsun bluetooth aparatı falan var mı önerebilecegin
git tüm sitelere bak aynı rakamlar. asıl sen youtbeda olan sponsorluk videolarına bakıp alacaksan hiç almaEpeyden bakarak monitör aliyosan hic alma zaten sen. Bu monitör %123 srgb ve 1463 : 1 contrast oranı var youtubda test edenler var. 260 nit civarı da parlaklığı vardı.
Ne anlatiyon mk skkckaks yabanci kanal izlemiyosan ben napim sitede ayni rakamlar diyoe mal mkgit tüm sitelere bak aynı rakamlar. asıl sen youtbeda olan sponsorluk videolarına bakıp alacaksan hiç alma
Hayır yok.Coil whine sorunu vardı galiba o seride.
1-Yabancı kanallara reklam verilemiyormu ?Ne anlatiyon mk skkckaks yabanci kanal izlemiyosan ben napim sitede ayni rakamlar diyoe mal mk
1-Yabancı kanallara reklam verilemiyormu ?
2-8bin aboneli kanal atıyorsun ?
3-Attığın linke tıkla bakayım itopya da epeydeki rakamları yazmış ? itopya epey vatan vb. hepsi haksız senin attığın 8klık kanal doğru demi lol
27G2U Kontrast oranı 1455:1(200nit), srgb %122Ne anlatiyon mk skkckaks yabanci kanal izlemiyosan ben napim sitede ayni rakamlar diyoe mal mk
Harbi sen bisey bilmeyen comarsin1-Yabancı kanallara reklam verilemiyormu ?
2-8bin aboneli kanal atıyorsun ?
3-Attığın linke tıkla bakayım itopya da epeydeki rakamları yazmış ? itopya epey vatan vb. hepsi haksız senin attığın 8klık kanal doğru demi lol
coil whine var ama bazen oluyor bende 3 gün oldu birdaha olmadıAcer monitör coil whine sesi geliyor
Merhaba arkadaşlar. Acer marka monitör aldım 165 Hz 24" özelliklerine sahip. 60 Hz bilgisayarımdan HDMI ile 165 Hz görüntü alıyorum. Fakat monitörün güç yeri kısmından oldukça çok çok az bir ses geliyor kulağınızı yaklaştırmassanız duyulmaz. Bu normal bir durum mu cihaz sıfır. Aynı şey benim...www.technopat.netMonitörümden Coil Whine Sesine Benzer Bir Ses Geliyor
Monitörümden arada sırada coil whine sesine benzer bir ıslık sesi geliyor, kulaklık takınca da aynı şey oluyor. Bu sefer aynı ses kulaklıktan geliyor, çözümünüz var mı?www.technopat.netMSI MAG245R monitörden Coil Whine sesi geliyor
Monitörüm MSI MAG245r. Monitör açık veya uykudayken fark etmeksizin rahatsız edici bobin sesi çıkartıyor. Aynı coilwine nasılsa öyle. Ekran kartımdan kolayı HDMI'dan kullanıyorum ama pek alakası yok bence. Tüm ayarları denedim bir türlü çözemedim.www.technopat.net