2500 TL Telefon Önerisi

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,777
Arkadaşlar bütçemiz 2500 tl. Oyun olarak sadece okey ve candy crush saha oynuyor peder. Kamerası bütçesinin en iyisi olmalıymış. Sosyal medya platformlarını da aktif olarak kullanıyor. Bütçe 3000 olursa şunu da öneririm yazarsanız da iyi olur. Şimdiden teşekkürler @Naci @Evil Belief

Arkadaşlar bütçemiz 2500 TL. Oyun olarak sadece okey ve candy crush saha oynuyor peder. Kamerası bütçesinin en iyisi olmalıymış. Sosyal medya platformlarını da aktif olarak kullanıyor. Bütçe 3000 olursa şunu da öneririm yazarsanız da iyi olur. Şimdiden teşekkürler @Naci @Evil Belief
2500 TL civarına Samsung M21 bakılabilir. 3000 TL civarlarına Samsung A51 ve Oppo Reno 4 Lite bakılabilir.

Performans beklentisi olsaydı GM 21 Pro, Poco X3 NFC ve Realme 7 önerecektim ama saydığım 3 model AMOLED ekranlı olduğu için ve babanızın beklentilerini karşılayacak işlemcilere sahip oldukları için bir adım önde görüyorum.

2500 TL civarına Samsung M21 bakılabilir. 3000 TL civarlarına Samsung A51 ve Oppo Reno 4 Lite bakılabilir.

Performans beklentisi olsaydı GM 21 Pro, Poco X3 NFC ve Realme 7 önerecektim ama saydığım 3 model AMOLED ekranlı olduğu için ve babanızın beklentilerini karşılayacak işlemcilere sahip oldukları için bir adım önde görüyorum.
M21, A51 ve Oppo Reno 4 Lite 2500 tl değil 3000 tl sanırım en ucuzu hocam. Diğer telefonlara bakınca da en ucuzu gm 21 pro 2500 tl falan. Eski general mobile sorunları bulunuyor mu hâlâ peki?

M21, A51 ve Oppo Reno 4 Lite 2500 TL değil 3000 TL sanırım en ucuzu hocam. Diğer telefonlara bakınca da en ucuzu gm 21 pro 2500 TL falan. Eski general mobile sorunları bulunuyor mu hâlâ peki?
M21 2600 TL'ydi son baktığımda, zamlanmış olabilir :(
Diğerilerini de 3000 TL olursa önerin yazdığınız için yazmıştım.

GM21 Pro yurt dışında Gionee M15 adıyla satılan cihazın neredeyse aynısı. General Mobile telefonlarına pek güncelleme vermeyen bir marka, muhtemelen buna da çok uzun yıllar güncelleme vermezler. Donanımsal bir soruna henüz forumlarda rast gelmedim, zaman ne gösterir bilinmez. O fiyat seviyesinde çok güçlü bir işlemcisi var, fena seçenek değil.

M21 2600 TL'ydi son baktığımda, zamlanmış olabilir :(
Diğerilerini de 3000 TL olursa önerin yazdığınız için yazmıştım.

GM21 Pro yurt dışında Gionee M15 adıyla satılan cihazın neredeyse aynısı. General Mobile telefonlarına pek güncelleme vermeyen bir marka, muhtemelen buna da çok uzun yıllar güncelleme vermezler. Donanımsal bir soruna henüz forumlarda rast gelmedim, zaman ne gösterir bilinmez. O fiyat seviyesinde çok güçlü bir işlemcisi var, fena seçenek değil.
Dostum indirim var sanırım 2327tlye var son1 1 adet alınır değil mi kamerası yeterince iyi midir?
Teşhir ürünmüş:///

3000 verip bunu almanızı öneririm.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama gm21 pro en ucuzu 2700 2800 civarı falan o ihtiyaçlarımızı karşılar mı? Yoksa kesinlikle 500 tl aşıp bunu da alabilirsin diyeceğiniz bir telefon var mı performans beklentimiz çok yok kamera hız yeterli gibi duruyor

GM 21 Pro ya da bütçe arttırıp Poco X3 bakmanızı öneririm bu bütçede.

Arkadaşlar şu anda media markttayız Oppo a54 ve tcl 20se gözümüze çarptı nasıl telefonlardır? Bütçe media markttan 3000tl

A73 der geçerim hepsiburada da 2599TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,909
Üyeler
197,576
Son üye
Medan23
Geri