Neler Yeni

2500TL Mekanik Klavye Önerisi

YigitE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Yiğit Elçin
Bütçe
2500
2500TL'ye kadar alabileceğim en iyi mekanik klavyeyi önerir misiniz? Sessiz switchleri tercih ederim.

Son düzenleme:

elemin

80+ Bronze
mekanik mi olsun , blue ya da red switch fark eder mi ?

YigitE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Yiğit Elçin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala önerilere açığım

Loki_0

80+

iyzico %15 + ilk kullanıma 300 tl fırsatı ile tam istediğiniz bütçeye geliyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra 1-2 seçenek daha ekleyim sizin için
İlki sarı siteden aula almak 2k civarında bulursunuz.
Bütçe artarsa ak820 pro var.
Ama tabi ki en iyisi attığım akkoyu almanız. Diğer ikisini onu beğenmezseniz diye yazdım.

YigitE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Yiğit Elçin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

iyzico %15 + ilk kullanıma 300 tl fırsatı ile tam istediğiniz bütçeye geliyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra 1-2 seçenek daha ekleyim sizin için
İlki sarı siteden aula almak 2k civarında bulursunuz.
Bütçe artarsa ak820 pro var.
Ama tabi ki en iyisi attığım akkoyu almanız. Diğer ikisini onu beğenmezseniz diye yazdım.
Teşekkür ederim, Madlions MAD68 nasıldır bilginiz var mı?

Loki_0

80+
Teşekkür ederim, Madlions MAD68 nasıldır bilginiz var mı?
Manyetik switch bir klavye. Rekabetçi oyunlarda kullanılan ekstra özellikleri oluyor. Kullananlar ses ve hissiyat olarak çok iyi olmadığını söylüyor ama sürekli rekabetçi oyun oynuyorsanız alınabilir . Daha çok gündelik işler için kullanıyorsanız normal mekanik klavye daha iyi olur.

YigitE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Yiğit Elçin
Manyetik switch bir klavye. Rekabetçi oyunlarda kullanılan ekstra özellikleri oluyor. Kullananlar ses ve hissiyat olarak çok iyi olmadığını söylüyor ama sürekli rekabetçi oyun oynuyorsanız alınabilir . Daha çok gündelik işler için kullanıyorsanız normal mekanik klavye daha iyi olur.
Sadece günde 2-3 maç Valorant oynuyorum. Klavyeler hakkında pek bilgim yok. AKKO 5075B ile MAD68 arasında hangisini tercih etmeliyim?

Loki_0

80+
Sadece günde 2-3 maç Valorant oynuyorum. Klavyeler hakkında pek bilgim yok. AKKO 5075B ile MAD68 arasında hangisini tercih etmeliyim?
Ben akko 5075 tercih ederdim. Kablosuz özelliği olması, ses ve hissiyat olarak iyi olması gibi özellikleri sayesinde daha iyi. Bir de MAD68 gibi manyetik switchli klavyeler fazla hassas oluyor. Alışması bazılarına zor gelebilir. Günde 2-3 maç atıyorsanız bence gerek yok MAD68 almaya ama tercih meselesi tabi.

Son düzenleme:

YigitE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Yiğit Elçin
Ben akko 5075 tercih ederdim. Kablosuz özelliği olması, ses ve hissiyat olarak iyi olması gibi özellikleri sayesinde daha iyi. Bir de MAD68 gibi manyetik switchli klavyeler fazla hassas oluyor. Alışması bazılarına zor gelebilir. Günde 2-3 maç atıyorsanız bence gerek yok MAD68 almaya ama tercih meselesi tabi.
Teşekkürler öneri için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,047
Üyeler
167,597
Son üye
gençmimar
Top Bottom