Teşekkür ederim, Madlions MAD68 nasıldır bilginiz var mı?![]()
AKKO 5075B Plus Dracula Castle V3 Cream Yellow Pro Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
75 Düzen RGB Arka Aydınlatma Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket Akko Cloud Yazılımını Destekler: Mac/Win/Web 5075B Plus Dracula Castle…www.gaming.gen.tr
iyzico %15 + ilk kullanıma 300 tl fırsatı ile tam istediğiniz bütçeye geliyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra 1-2 seçenek daha ekleyim sizin için
İlki sarı siteden aula almak 2k civarında bulursunuz.
Bütçe artarsa ak820 pro var.
Ama tabi ki en iyisi attığım akkoyu almanız. Diğer ikisini onu beğenmezseniz diye yazdım.
Manyetik switch bir klavye. Rekabetçi oyunlarda kullanılan ekstra özellikleri oluyor. Kullananlar ses ve hissiyat olarak çok iyi olmadığını söylüyor ama sürekli rekabetçi oyun oynuyorsanız alınabilir . Daha çok gündelik işler için kullanıyorsanız normal mekanik klavye daha iyi olur.Teşekkür ederim, Madlions MAD68 nasıldır bilginiz var mı?
Sadece günde 2-3 maç Valorant oynuyorum. Klavyeler hakkında pek bilgim yok. AKKO 5075B ile MAD68 arasında hangisini tercih etmeliyim?Manyetik switch bir klavye. Rekabetçi oyunlarda kullanılan ekstra özellikleri oluyor. Kullananlar ses ve hissiyat olarak çok iyi olmadığını söylüyor ama sürekli rekabetçi oyun oynuyorsanız alınabilir . Daha çok gündelik işler için kullanıyorsanız normal mekanik klavye daha iyi olur.
Ben akko 5075 tercih ederdim. Kablosuz özelliği olması, ses ve hissiyat olarak iyi olması gibi özellikleri sayesinde daha iyi. Bir de MAD68 gibi manyetik switchli klavyeler fazla hassas oluyor. Alışması bazılarına zor gelebilir. Günde 2-3 maç atıyorsanız bence gerek yok MAD68 almaya ama tercih meselesi tabi.Sadece günde 2-3 maç Valorant oynuyorum. Klavyeler hakkında pek bilgim yok. AKKO 5075B ile MAD68 arasında hangisini tercih etmeliyim?
Teşekkürler öneri için.Ben akko 5075 tercih ederdim. Kablosuz özelliği olması, ses ve hissiyat olarak iyi olması gibi özellikleri sayesinde daha iyi. Bir de MAD68 gibi manyetik switchli klavyeler fazla hassas oluyor. Alışması bazılarına zor gelebilir. Günde 2-3 maç atıyorsanız bence gerek yok MAD68 almaya ama tercih meselesi tabi.
Rica ederim.Teşekkürler öneri için.