Muhammedburak53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
- Bütçe
- 2500
Arkadaşlar psu olursa sevinirim ve dahili fan en az 3 olsun
Hocam fotoğraftaki gibi tek renk mi yanıyo yoksa RGB varmı![]()
DeepCool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560 Siyah 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Tek renk diye biliyorum.Hocam fotoğraftaki gibi tek renk mi yanıyo yoksa RGB varmı
TekHocam fotoğraftaki gibi tek renk mi yanıyo yoksa RGB varmı
Bu üzdü hocam başka öneri varmıdırTek renk diye biliyorum.
Hocam benim baktığımda butek renkti sanırım. istediğiniz ozellikleri en iyi karşılayabilecek kasa bu eğer rgb istiyorsanız bütçeyi arttırmanız lazım
Hocam bide kasayı alıcamda parçaları bu kasaya geçirsemde kabloları bağlamayı bilmiyorum vatana falan götürsem yaparlarmıtek renkti sanırım. istediğiniz ozellikleri en iyi karşılayabilecek kasa bu eğer rgb istiyorsanız bütçeyi arttırmanız lazım
Seçtiğiniz kasa fena durmuyor ama ekran kartınızı v.s sorunsuz uyacağından emin olunHocam benim baktığımda bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bide kasayı alıcamda parçaları bu kasaya geçirsemde kabloları bağlamayı bilmiyorum vatana falan götürsem yaparlarmı
Hocam zaten bilgisayarımın kasası küçük dandik psu var o yüzden bilindik kasa ve psu ua geçmek istiyorum ama toplama işini bilmiyorum yaşımdan dolayıSeçtiğiniz kasa fena durmuyor ama ekran kartınızı v.s sorunsuz uyacağından emin olun
Bilgisayarı toplamaya gelirsek vatan yaparmı bilmem ama herhangi bir bilgisayarcı rahat toplar diye düşünüyorum ama daha bilgili birileri bunu cevaplasa daha iyi olur
Arkadaşlar psu olursa sevinirim ve dahili fan en az 3 olsun
Hocam güç kaynağıda olması lazım içinde ayrı para veremem büyük ihtimalle![]()
Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Siyah Mid Tower Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bütçen max 2500 müHocam güç kaynağıda olması lazım içinde ayrı para veremem büyük ihtimalle