indirim kovalyarakacelen yoksa bekleyip JD 712 almanı öneririm
hocam neden inanılmaz ifadesi bıraktınız acab ?Bu ikisini bilmiyorum, Rampage Comfort önerebilirim.
![]()
Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 735,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam neden inanılmaz ifadesi bıraktınız acab ?
JD 712 fiyatını haketmeyen bir kart olduğu için olabilir.hocam neden inanılmaz ifadesi bıraktınız acab ?
çevremde kullanan herkes memnun ve kendimde deneyimleme şansım oldu uzun kullanım olmasada hoşuma giden bir kulaklık oldu gerek ses kalite gerek basları gerek ses kasarken ki doğruluğu hoşuma gitti bana göre tek eksisi ağırlığıdır gerçekten bir kaç saat sonra boynu yoruyorJD 712 fiyatını haketmeyen bir kart olduğu için olabilir.
Çok kulaklık denedim.çevremde kullanan herkes memnun ve kendimde deneyimleme şansım oldu uzun kullanım olmasada hoşuma giden bir kulaklık oldu gerek ses kalite gerek basları gerek ses kasarken ki doğruluğu hoşuma gitti bana göre tek eksisi ağırlığıdır gerçekten bir kaç saat sonra boynu yoruyor