25k altı en iyi telefon

Hayırlı olsun hocam
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attıkların arasında işlemci gücü bakımından S24 FE'yi geçebilecek bir model yok.

Onun dışında batarya kapasitesine, kamera megapixeline bakma. Burada önemli olan yazılım ve kalite.
hocam telefondan çok anlamam ama samsung diğer modellerin yanında gerçekten çok aşşağıda kalıyor gibime geldi

teşekkürler

hocam telefondan çok anlamam ama samsung diğer modellerin yanında gerçekten çok aşşağıda kalıyor gibime geldi
Dostum senin mantığınla İphonelar da attığın telefonların altında. Her şey kağıt üzerinde yazanlarla olmuyor.

Benim İpad Air M2'de 8gb ram var, attığın Honor 200 de 12gb ram var. Ama çoklu işlem gücünde benim tabletin yarısına bile yetisemez.

Mesele markanın donanımı nasıl kullandığı. Burada da yazılım devreye giriyor. Ben de sana diyorum ki yazılım anlamında şu an Apple ve Samsung var. Diğerleri foss.

s
25k altı alabileceğim en iyi telefon nedir biraz baktım bulduklarım bunlar tavsiyelere açığım
s24 fe daha iyi olurdu siz bilirsiniz

gündelik

biraz baktığımda samsung s24 fe özellik açısından çok çok geride kalıyor bunlar arasında
mesela hangi konuda

1-adam belki mağazadan aldı
2-hb ertesi gün teslimli satıyor

3-bu telefonu satmıyor ama amazonun aynı gün teslimi bile var
Hocam mesajı düzelttim bı de 1 günde teslim imkansız hangi firma 2.5 saatte getirecek bir hafta önce perşembe alınmış galiba

Hocam batarya testlere göre 6 saat 28 dakika diyorlar
Web gezinme 13 saat 20 dakika
Video izleme 9 saat 34 dakika
Oyun 11 saat

Deniliyor

s24fe yerine daha mantıklı bir seçim olmuş honor400 hayırlı olsun güle güle kullanın

Bu telefona biri 2-3 yıl standart güncelleme ddiyor biri 6 yıl diyor tr için, net bilgiyi nereden bulabiliriz

Ben Honor 400 aldım, genel olarak iyi telefon fakat telefondan anlayan insanlara söylediğimde bana o fiyata kaçak daha iyisini alırdın dediler (xiaomi 13t pro falan). İade etmeyi düşünüyorum sizce etmeli miyim ?

Honor 400

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri