27 inç 1440 vs 1080p

4-5 Sene 2k nasıl götürecek 5600 XT çok merak ediyorum daha 1080P'de dahi 60 kare altında oynattığı oyunlar var en basit örneği AC Odyssey.
bence de böyle rdr2de de öyle seneye çıkıcak oyunlarda yavaş yavaş ayarlar kısılmaya başlanır

Hocam boşuna kendini kasma al 1080P bir monitör kafan rahat olsun ultra en az en az diyorum 3 yıl oynarsın zaten 2K en fazla 2 yıl oynarsın en basit sıkıntısı 2K'da Vram çok yiyor 6 GB Vram pekte yeterli değil 2K için zaten kartın üretim amacı 1080P Ultra 144Hz için.
Post automatically merged:

AC Oddsey oyunu optimizasyon sorunlu bir oyun.
RDR 2 var hocam adam optimize sorunlu diye o oyunu oynamayacak mı 5600 XT 2K asla 4 yıl götürmez. Vram'i yetmez bir kere bizzat kendim satın aldım yani yalan borcum yok.

Grafik ayarlarını düşürünce Cyberpunk'ı da oynarsın ondan sonra çıkan oyunları da.
orası öyle zaten
Hocam boşuna kendini kasma al 1080P bir monitör kafan rahat olsun ultra en az en az diyorum 3 yıl oynarsın zaten 2K en fazla 2 yıl oynarsın en basit sıkıntısı 2K'da Vram çok yiyor 6 GB Vram pekte yeterli değil 2K için zaten kartın üretim amacı 1080P Ultra 144Hz için.

RDR 2 var hocam adam optimize sorunlu diye o oyunu oynamayacak mı 5600 XT 2K asla 4 yıl götürmez. Vram'i yetmez bir kere bizzat kendim satın aldım yani yalan borcum yok.
peki 2k monitörü zorlayacak oyunlarda 1080p ye alsam lol gibi oyunları 2kda oynarsam sorun olur mu yoksa faydası olmaz mı?

orası öyle zaten

peki 2k monitörü zorlayacak oyunlarda 1080p ye alsam lol gibi oyunları 2kda oynarsam sorun olur mu yoksa faydası olmaz mı?
Görüntü kötü gözüküyor hocam adı üstünde bu kartın kendi sitesine gir bak 1080P Ultra oyunculuk için diyor. 2K Ultra istiyorsan AMD tarafında 5700 XT Nvdia tarafında 2070 veya 2070 Super alman lazım.

sorun olmaz oynarsın.
Daha önce hiç 2K monitör kullandınız mı bilmiyorum ama 2K monitörde 1080P'ye alın bakın görüntü nasıl oluyor.

Görüntü kötü gözüküyor hocam adı üstünde bu kartın kendi sitesine gir bak 1080P Ultra oyunculuk için diyor. 2K Ultra istiyorsan AMD tarafında 5700 XT Nvdia tarafında 2070 veya 2070 Super alman lazım.

Daha önce hiç 2K monitör kullandınız mı bilmiyorum ama 2K monitörde 1080P'ye alın bakın görüntü nasıl oluyor.
haklısınız sanırsam. 5600xt gaming x modelini aldım bile indirim yakalayıp. 1080p için olduğunu biliyodum zorlama sebebim 27 inch için 1080pde piksel sayılıyo muhabbeti 24 bi tık küçük geliyo. sizce sorun olur mu 1080p 27inch

2k da şimdilik iş görecektir. ( 2 sene kadar )

27 inç 1080p kullanıyorum, eğer monitöre uygun bir uzaklıktan bakıyorsan sorun olmaz ama monitörün içine giriyorsan göz doktoruna da görünmen gerekebilir. öneririm 1080p üzmez kesinlikle ama 2k da kartın kullanım ömrü 2 yılı bulmaz

27 inç 1080p kullanıyorum, eğer monitöre uygun bir uzaklıktan bakıyorsan sorun olmaz ama monitörün içine giriyorsan göz doktoruna da görünmen gerekebilir. öneririm 1080p üzmez kesinlikle ama 2k da kartın kullanım ömrü 2 yılı bulmaz
:( her türlü sıkıntı gibi 24 alıp 1080pde rahat edebilirim o zaman. 60cmden falan bakıcam gerçi ama bilemedim

2k da şimdilik iş görecektir. ( 2 sene kadar )
1080p daha mantıklı geldi teşekkürler öneriniz için

24 inç çok küçük değil daha önce 27 falan kullanmadıysanız öneririm sizi üzmez hem fiyat olarak da daha uyguna gelir. monitör seçerken dikkat edin sadece paneli kaliteli olsun, james donkeyin monitörleri cuma günleri indirime giriyor istersen bekleyebilirsin, msi falan da oluyor geçen hafta 1400tlye msi 24 inç vardı

Bana da sürekli 2k olsaydı vay piksel yasılır cart curt ettiler.. İyiki de 1080 almışım.. XANTARES gibi ekranın içine bile girsem görünmüyor piksel falan ayrıca bana 100+ fps vermeyi ryzen 5 3600 + 1050ti bile becerebiliyor.. Ama 2K monitörüm olsaydı, yok 5600 yok 5500 yok 1080 yok 2060 derken ohoooo.. Fiyat sebepsiz yere iki katına çıkıyor ama keyif veya kullanış aynı oranda artmıyor.. Bana sorarsan 32'' bile 1080p kullanılabilir.. Ayrıca bir noktaya daha parmak basmak istiyorum. Benim monitörüm TN panel ve görüş açısı şu an dünyadaki bütün monitörlerden fazla.. Neredeyse sağ sol ve yukarıdan 179 derece açıyla sıfır kayıpla renk veriyor.. Ama monitöre aşapıdan bakınca siyah beyaza dönüşüyor.. Bu TN panel olayının da aslını bilmeden bir sürü boş yapan var.. Benim panelim şu an sadece renk verimi bakımından bi tık geride..

haklısınız sanırsam. 5600xt gaming x modelini aldım bile indirim yakalayıp. 1080p için olduğunu biliyodum zorlama sebebim 27 inch için 1080pde piksel sayılıyo muhabbeti 24 bi tık küçük geliyo. sizce sorun olur mu 1080p 27inch
Hayır olmaz.

Geri