27 Kasıma saatler kaldı

Rtx 3080 lere indirim bekliyorum ben de. Ama zam geliyor. Sanırım elim boş döneceğim bu bekleyişten

Amazonda şuan prime aboneleri yarin gelecek olan indirimleri görebiliyorlar mı? Yoksa herkes görebiliyor, onlar sadece satın mı alabiliyor, normal üyeler satın alamazken. Yoksa bunların hiçbiri, indirimler yarın mı belli olacak? Kafam karıştı

Amazonda şuan prime aboneleri yarin gelecek olan indirimleri görebiliyorlar mı? Yoksa herkes görebiliyor, onlar sadece satın mı alabiliyor, normal üyeler satın alamazken. Yoksa bunların hiçbiri, indirimler yarın mı belli olacak? Kafam karıştı
Prime üyeliği olan birisi bilgilendirirse sevinirim ona göre alıp alışveriş yapalım son gün zaten 27 kasım

Ben de merak ettim

ben prime üyesiyim bakarım birazdan

Sana zahmet 12den sonrada güzel indirimler yakalarsan konuya artılarmısın ?

Mikrofonu izlediğim testlere göre çok kötüydü ama güzel indirim varmış, normalde HS35 350-400 TL falandı diye hatırlıyorum.
Doğru biliyorsun, mikrofonu cidden kötü. Malzeme kalitesi de pek iyi değil. Ha 250 TL'ye değer mi? Evet, değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,387
Üyeler
189,833
Son üye
Umuthos
Geri