Yardım 27" Odyssey OLED G6 Alınır mı?

Beklentinize ve kullanım senaryolarınıza uygun ise alınır.

Forumda 100 sayfalık konu var kral ordanda bakabilirsin
fiyat olarak iyi mi? 13-14 bin civarına normal 2k monitörler var çünkü olede geçmelimiyim sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beklentinize ve kullanım senaryolarınıza uygun ise alınır.
2k 240 hz civarı monitör bakıyorum arasında 3-4 bin civarı fark kalıyor fiyat olarak olede geçmelimiyim sizce

Ben aynı modelin 360'ını kullanıyorum oled ile ips arasında ciddi fark var. Bunun ekonomik karşılığı 3-4 binin kesinlikle üzerinde lakin sürekli cihazı açık tutup dikkatli kullanmayacaksanız ya da sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız anlamsız olur. Ezcümle fiyatı uygun ve ürün iyi lakin ihtiyacınız var mı? doğru soruları sormak lazım.

Ben aynı modelin 360'ını kullanıyorum oled ile ips arasında ciddi fark var. Bunun ekonomik karşılığı 3-4 binin kesinlikle üzerinde lakin sürekli cihazı açık tutup dikkatli kullanmayacaksanız ya da sürekli rekabetçi oyunlar oynuyorsanız anlamsız olur.
hocam hem hikaye hem rekabetçi oyun oynayacağım. forumlarda 4-5 saat kullanım sonrası dinlenme vs diyorlar doğrumu bu durum

Ben aynı modelin 360'ını kullanıyorum oled ile ips arasında ciddi fark var. Bunun ekonomik karşılığı 3-4 binin kesinlikle üzerinde lakin sürekli cihazı açık tutup dikkatli kullanmayacaksanız ya da sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsanız anlamsız olur. Ezcümle fiyatı uygun ve ürün iyi lakin ihtiyacınız var mı? doğru soruları sormak lazım.
hocam oled yanma soruunu devam ediyormu

4 aydır kullanıyorum 240hz olan modelini kullanıyorum hiç bir sorun yok 10 numara beş yıldız ürün 4k ips ekran vardı yüzüne bakmıyorum yan ekran olarak kullanıyorum 😂 ve kesinlikle bir daha ips ekrana geçemiycem

Ağırlıklı olarak cs oynuyorum rütbem kartal şuan monitörü almadan önce nova4 tüm 😎

4 aydır kullanıyorum 240hz olan modelini kullanıyorum hiç bir sorun yok 10 numara beş yıldız ürün 4k ips ekran vardı yüzüne bakmıyorum yan ekran olarak kullanıyorum 😂 ve kesinlikle bir daha ips ekrana geçemiycem

Ağırlıklı olarak cs oynuyorum rütbem kartal şuan monitörü almadan önce nova4 tüm 😎
uzun süreli kullanımı nasıl hocam ekranda sorun oluyor mu 4-5 saati geçince

uzun süreli kullanımı nasıl hocam ekranda sorun oluyor mu 4-5 saati geçince
En fazla 6 saat falan kullandım ben hiç bir sorun olmadı yalnız kapanınca pc fişten çekmeyin kendini optimize ediyor monitör ayrıca windows HDR sürekli açık benim,yağ gibi kayıyo monitör 0.03 ms olması gerçekten farkettiriyor.

En fazla 6 saat falan kullandım ben hiç bir sorun olmadı yalnız kapanınca pc fişten çekmeyin kendini optimize ediyor monitör ayrıca windows HDR sürekli açık benim,yağ gibi kayıyo monitör 0.03 ms olması gerçekten farkettiriyor.
G6 oled 0.03 ms değil.

360hz versiyonu ortalama 1ms tepki süresine sahip. Hiç bir alanda da 0.03ms görmüyor. Ama oled olduğu için jett gibi hızlı diyebilirim. :D
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 18.08.16.81.webp

Bir başka test:
Desktop Screenshot 2025.05.27 - 18.09.59.66.webp

Rakam olarak gerçekten pahalı bir monitör 18bin verdiğime deyecekse vericem öğrenci indiriminden çünkü internette 24-25 bin tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,373
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri