https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-4/ - 130W 3060 I7 11800H28000 TL bütçem var fakat hangi laptop’u tercih edeceğimi bulamadım. İş ve oyun için bir laptop istiyorum. İyi performans benim için önemli bir husus. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu ikisinden daha çok hangisini almamı önerirsin?https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-4/ - 130W 3060 I7 11800H
https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-fa507rm-hn082.html - 140W 3060 R7 6800H
Max-Q 3070 almanızı önermem çünkü genellikle Max-P 3060 değerlerinin altında kalıyor.
T7 v20.4 da 11.nesil bir işlemci bulunurken A15'de yeni nesil Ryzen işlemci var fakat, 12 nesilin gerisinde kalıyor. 11.nesilin biraz daha üstünde A15'e bakmanı tavsiye ederim, sıcaklık testlerine vb. T7 v20.4 ise TongFang kasa ve bir sorunu yok. Sıcaklık değerleri gayet iyi.İkisinden hangisini önerirsin?
T7 v20.5'de alınabilir bu arada onda yeni nesil işlemci var fakat Control Center'da Turbo Modu yok haberin olsun ve bütçeni aşıyor.Tulpar T7 V20.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V20.4 17,3" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Çok teşekkürler yakın zamanda almayı düşünüyorum.T7 v20.4 da 11.nesil bir işlemci bulunurken A15'de yeni nesil Ryzen işlemci var fakat, 12 nesilin gerisinde kalıyor. 11.nesilin biraz daha üstünde A15'e bakmanı tavsiye ederim, sıcaklık testlerine vb. T7 v20.4 ise TongFang kasa ve bir sorunu yok. Sıcaklık değerleri gayet iyi.
Ülkenin durumu bu hocam, ne yapayım 28000TL bütçeye Max-Q cihazlar mı önereyim ne istiyorsun?Kardeşim o bütçeye de bulamıyorsan ne diyelim şimdi sana demek ki araştırmak istemiyorsun insanlar hazır atsın istiyorsun.
T7 v20.5'e de bakabilirsin ama dediklerimi bi oku ona göre .Çok teşekkürler yakın zamanda almayı düşünüyorum.
Turbo modu çok mu iyi hocam? Benim mside fan var cooler boost herhalde msi centerda. Ondan daha mı iyi?T7 v20.5'de alınabilir bu arada onda yeni nesil işlemci var fakat Control Center'da Turbo Modu yok haberin olsun ve bütçeni aşıyor.
Bro hangi Bilgisayarı almayı düşünsem altında bir sorun çıkıyor bu forumun bir amacı var diye biliyorum cevap vermek istemiyorsan tıklama bile?Kardeşim o bütçeye de bulamıyorsan ne diyelim şimdi sana demek ki araştırmak istemiyorsun insanlar hazır atsın istiyorsun.
Hocam Monster cihazlarda 3 mod var Ofis Modu,Oyun Modu ve Turbo Modu. Turbo modu en yüksek güç seviyesini veriyor cihazda. T7 v20.5'te Turbo modu yok. Monster teknik serviste bir şey söylemiyor bu konu ile ilgili. Control Center'ı ne zaman güncellenir koyarlar mı bilemiyorum ne yalan söyleyeyim. O yüzden şüpheli yaklaşıyorum cihaza.Turbo modu çok mu iyi hocam? Benim mside fan var cooler boost herhalde msi centerda. Ondan daha mı iyi?
Teşekkürler yardımcı oldun.Ülkenin durumu bu hocam, ne yapayım 28000TL bütçeye Max-Q cihazlar mı önereyim ne istiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
T7 v20.5'e de bakabilirsin ama dediklerimi bi oku ona göre .