🔥İndirim 299₺--Baseus Airpow Lite Power 15 W Powerbank

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,055
1757008758657.webp

Değerlendirmeleri kötü

Marka iyi güzelde model eski. Nethouse genel olarak eski modelleri indirime sokuyor. Bu tür ürünlerde üretim tarihi çok önemli çünkü durdukça eskiyorlar.

Marka iyi güzelde model eski. Nethouse genel olarak eski modelleri indirime sokuyor. Bu tür ürünlerde üretim tarihi çok önemli çünkü durdukça eskiyorlar.
Eski derken tahmini ne kadar hocam, çünkü firmalar batarya kendini korusun diye %60-70 seviyelerde şarz edip depoya kaldırır, üzerinden 2-3 yıl geçmediyse bence kapasitesi aynıdır.

Geçen sene beyazını 389 liraya almıştım.

Eski derken tahmini ne kadar hocam, çünkü firmalar batarya kendini korusun diye %60-70 seviyelerde şarz edip depoya kaldırır, üzerinden 2-3 yıl geçmediyse bence kapasitesi aynıdır.
Biraz baktım ama tam üretim tarihini bulamadım. 2-3 seneden daha eski bir model olabilir.
Geçen aynı şekilde Anker powerbankte satıldı hatta satıcı yine aynı satıcı. Alan kişiler hep eski olmasından şikayet etmişti.
Powerbank alırken biraz yeni modellere yönelmek daha iyi tabi fiyatlarda ona göre oluyor.

Bi kaç ay önce amazondan 400 lira bandındaylen almıştım oldukça memnunum fp ürünü

Güzel fiyat bende amazondan almıştım 350-400 civarına, işimi görüyor gayet güzel

Geri