180 Hz 2K modelini kullanıyorum bir süredir. Acer'e büyük önyargıyla yaklaştım ama beni yanılttı. Her şeyiyle mükemmel. Pivot, IPS, 2K, Hoparlör. Daha ne olsun. Bu model de benzer diye biliyorum. Hem de bu devirde 6 taksit.
Ürün geldi 1 saattir kullanıyorum. renkleri ve parlaklığı çok güzel. gayet parlak ama parlaklığı %100 yapmak yetmıyor max parlaklık ayarını acmanız lazım. 27inc 1080p ye göre cözünürlüğü baya iyi. ölü piksel vs cıkmadı genel olarak beklenilen herşeyi karşılıyor. ghosting yok ıps panel ile renk tonları aynı panel konusunda meragı olanlar vardı
Ürün geldi 1 saattir kullanıyorum. renkleri ve parlaklığı çok güzel. gayet parlak ama parlaklığı %100 yapmak yetmıyor max parlaklık ayarını acmanız lazım. 27inc 1080p ye göre cözünürlüğü baya iyi. ölü piksel vs cıkmadı genel olarak beklenilen herşeyi karşılıyor. ghosting yok ıps panel ile renk tonları aynı panel konusunda meragı olanlar vardı
büyük ihtimalle. çünkü parlaklığı %100 yapınca efkara bağladım resmen dedim bu parlaklık ne 250cd değerinde falandı yanda kıyasladığım monitör de 400cd onun yanında baya sönük kaldı direk iade etmeyi düşündüm ama ayarları güncellemişler
büyük ihtimalle. çünkü parlaklığı %100 yapınca efkara bağladım resmen dedim bu parlaklık ne 250cd değerinde falandı yanda kıyasladığım monitör de 400cd onun yanında baya sönük kaldı direk iade etmeyi düşündüm ama ayarları güncellemişler
"Power tuşuna basılı tutarak monitörün güç kablosunu çıkarın, basılı tutmaya devam ederken güç kablosunu geri takın ve monitörün ekranının tamamen gelmesini bekleyin. Ekran geldikten birkaç saniye sonra bırakabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz bir menü açılmadıysa monitörün normal menüsü üzerinden giriliyor olabilir, normal menüsünde bir değişiklik var mı kontrol edin. Bir değişiklik yok ise aynı işlemi diğer tuşlar ile deneyebilirsiniz.
Monitörünüzde eğer joystick varsa aynı işlemleri joystick'i sürekli yukarıda/sağda/solda/aşağıda tutarak veya joystick'e basılı tutarak deneyebilirsiniz."
Çünkü:
Bu arada bu modelde firmware sıkıntısı varmış. Eğer firmware güncel gelmezse HDR dışında parlaklık 250nite çıkıyormuş en çok. Monitörde usb girişi olmadıği için sonradan da güncellenemiyormuş.
@emreturk Sizdekinde OSD'de max brightness diye bir şey var mı?