Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2K ACER IPS 170hz Monitör 6499 TL

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,047
İsim
kilan embappe
Normal. 7,5 civarına alternatifi çok. Acer monitörler çok gitmiyor zaten.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,047
İsim
kilan embappe
7.5 civarına alternatifleri sayabilir misiniz? Bir tek Viewsonic VX2780 var.
8K Lara çıkmış hepsi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu 8-8200 olanların hepsi 7,5K idi. Ve düşede bikir

Uur01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
UĞUR
Bende bir tane sipariş verdim elimde 24 inc 144hz boşa çıktı ya satacağım yada ikinci ekran olarak kullanırım

Dutch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Hakan Yazgan
180 Hz 2K modelini kullanıyorum bir süredir. Acer'e büyük önyargıyla yaklaştım ama beni yanılttı. Her şeyiyle mükemmel. Pivot, IPS, 2K, Hoparlör. Daha ne olsun. Bu model de benzer diye biliyorum. Hem de bu devirde 6 taksit.
Ben de aynı modeli aldım tam ortada ölü piksel var aşırı rahatsız ediyor. İadeye yolladım

eneskaya6

80+ Silver
Ürün geldi 1 saattir kullanıyorum. renkleri ve parlaklığı çok güzel. gayet parlak ama parlaklığı %100 yapmak yetmıyor max parlaklık ayarını acmanız lazım. 27inc 1080p ye göre cözünürlüğü baya iyi. ölü piksel vs cıkmadı genel olarak beklenilen herşeyi karşılıyor. ghosting yok ıps panel ile renk tonları aynı panel konusunda meragı olanlar vardı

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ürün geldi 1 saattir kullanıyorum. renkleri ve parlaklığı çok güzel. gayet parlak ama parlaklığı %100 yapmak yetmıyor max parlaklık ayarını acmanız lazım. 27inc 1080p ye göre cözünürlüğü baya iyi. ölü piksel vs cıkmadı genel olarak beklenilen herşeyi karşılıyor. ghosting yok ıps panel ile renk tonları aynı panel konusunda meragı olanlar vardı
Yani firmware güncellemesi yapılmış geliyormuş.

eneskaya6

80+ Silver
Yani firmware güncellemesi yapılmış geliyormuş.
büyük ihtimalle. çünkü parlaklığı %100 yapınca efkara bağladım resmen dedim bu parlaklık ne 250cd değerinde falandı yanda kıyasladığım monitör de 400cd onun yanında baya sönük kaldı direk iade etmeyi düşündüm ama ayarları güncellemişler

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
büyük ihtimalle. çünkü parlaklığı %100 yapınca efkara bağladım resmen dedim bu parlaklık ne 250cd değerinde falandı yanda kıyasladığım monitör de 400cd onun yanında baya sönük kaldı direk iade etmeyi düşündüm ama ayarları güncellemişler
Evet max brightness açmayınca 250nit oluyor o da çünkü.
Hocam elinizdeki modelin panelini öğrenebilir misiniz?
"Power tuşuna basılı tutarak monitörün güç kablosunu çıkarın, basılı tutmaya devam ederken güç kablosunu geri takın ve monitörün ekranının tamamen gelmesini bekleyin. Ekran geldikten birkaç saniye sonra bırakabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz bir menü açılmadıysa monitörün normal menüsü üzerinden giriliyor olabilir, normal menüsünde bir değişiklik var mı kontrol edin. Bir değişiklik yok ise aynı işlemi diğer tuşlar ile deneyebilirsiniz.

Monitörünüzde eğer joystick varsa aynı işlemleri joystick'i sürekli yukarıda/sağda/solda/aşağıda tutarak veya joystick'e basılı tutarak deneyebilirsiniz."
Çünkü:

Bu arada bu modelde firmware sıkıntısı varmış. Eğer firmware güncel gelmezse HDR dışında parlaklık 250nite çıkıyormuş en çok. Monitörde usb girişi olmadıği için sonradan da güncellenemiyormuş.

@emreturk Sizdekinde OSD'de max brightness diye bir şey var mı?
Bir de buradaki yöntemle birileri panel kodunu söylese net bir değerlendirme yapacağım da...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,498
Üyeler
165,189
Son üye
weistN
Top Bottom