2K bütçe PC gamepad önerisi

Mei Akif

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
2000
Öncelikle merhaba.

Şu an yaklaşık 2 yıldır Logitech F310 kullanıyorum. Fakat gerek kablonun verdiği rahatsızlık gerek tuşların inanılmaz sert hissettirmesi, beni yormaya başladı. Çok uçup kaçmadan beni bir kaç sene sorunsuz götürecek bir gamepad bakıyorum. Forumdaki konulara baktım ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Seçeneklerin hepsi de güzel duruyor bu yüzden de kararsız kaldım. Bütçem 2 bin ama eğer arada çok fark var derseniz 3 bine kadar çıkabilirim. Oyun olarak genelde God of war, TLOU, Elden ring gibi hikayeli oyunlar oynuyorum. Online oyunlar ya da dövüş, yarış oyunları oynamıyorum.

Birkaç tane gözüme kestirdiğimi belirtmek isterim:
Thunderobot G50S
Gamepower Force
Fantech Shooter III
CLAW'S Tactical Mortal
Gamesir Nova 2 Lite

Sizin önerileriniz nelerdir bu bütçe civarına ve neden?

Öncelikle merhaba.

Şu an yaklaşık 2 yıldır Logitech F310 kullanıyorum. Fakat gerek kablonun verdiği rahatsızlık gerek tuşların inanılmaz sert hissettirmesi, beni yormaya başladı. Çok uçup kaçmadan beni bir kaç sene sorunsuz götürecek bir gamepad bakıyorum. Forumdaki konulara baktım ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Seçeneklerin hepsi de güzel duruyor bu yüzden de kararsız kaldım. Bütçem 2 bin ama eğer arada çok fark var derseniz 3 bine kadar çıkabilirim. Oyun olarak genelde God of war, TLOU, Elden ring gibi hikayeli oyunlar oynuyorum. Online oyunlar ya da dövüş, yarış oyunları oynamıyorum.

Birkaç tane gözüme kestirdiğimi belirtmek isterim:
Thunderobot G50S
Gamepower Force
Fantech Shooter III
CLAW'S Tactical Mortal
Gamesir Nova 2 Lite

Sizin önerileriniz nelerdir bu bütçe civarına ve neden?
Eos pro onerimdir ne zaman şarja taktıgımı unutuyorum. Hall effect makto tuşlar vs pro bir kontrolcü.

Hocam bu fantech'in diğerleri ile arasındaki fark ne? 3-4 tane var fantech. O yüzden hangisi daha iyi hangisi daha f/p bilemedim.
Eos pro en top modeli. Fp olarakta çok fark olmadığı için eos pro alınır.

Geri