groovy pancake
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 683
bütçe 2k genelde film vesaire izlerim çok foto çekmem ama çekmek istediğimde 2013 tablet gibi çekmesin ve istediğim oyunları oynayabileyim yeterli
İstediğin oyun derkenbütçe 2k genelde film vesaire izlerim çok foto çekmem ama çekmek istediğimde 2013 tablet gibi çekmesin ve istediğim oyunları oynayabileyim yeterli
benim şu an kullandığım telefon 7 yıllık dökülüyor telefon clash royale oyunyorum mesela kasıyor coc da kasıyor wild riftte kasıyor albion onlinede kasıyor lowda 30 fps olsun yeterliİstediğin oyun derken
3000 mAh hızlı bitebilir![]()
PTTAVM: HUAWEİ P20 LİTE 64 GB İTHALATCI GARANTİLİ
HUAWEİ P20 LİTE 64 GB İTHALATCI GARANTİLİ yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
REALME C21 iyi midir? hocam3000 mAh hızlı bitebilir
ben c15 kullanıyoum 21 de iyidirREALME C21 iyi midir? hocam
Tamamdır teşekkürler hocamben c15 kullanıyoum 21 de iyidir
Reeder P13 blue alabilirsin.bütçe 2k genelde film vesaire izlerim çok foto çekmem ama çekmek istediğimde 2013 tablet gibi çekmesin ve istediğim oyunları oynayabileyim yeterli
Tavsiye etmiyorum bunu alıcaksada 2. el alsın 600-700 liraya bulunuyor yurtiçi kendim kullanıyorum tavsiye etmiyorum 2 senedir kullanıyorum düşmedi bile sayfa ekranı aşağıya doğru kaydırıp cihazda arama yapacağım zaman bile deli kasıyor![]()
PTTAVM: HUAWEİ P20 LİTE 64 GB İTHALATCI GARANTİLİ
HUAWEİ P20 LİTE 64 GB İTHALATCI GARANTİLİ yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
realme c21 bence deREALME C21 iyi midir? hocam
teşekkürler hocamrealme c21 bence de