Çözüldü✓ 2k en ucuz ekran kartı

Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar öyle çok bir bütçem yok 6k 7k arası ama 6 ya yakın olursa benim için daha iyi çünkü daha 2k monitör alacağım. 24 inch küçük geliyor ayrıca fifa falan oynayacağım için bana 27 inch monitör lazım dolayısıyla bana bunu sağlayabilecek en ucuz değerde ekran kartı arıyorum gerekirse oyun ayarını mediuma çekerim zaten hiç bir zaman highda oynama lüksüne sahip olmadım. şu xfx rx 5500 xt kartlar yada 5600xt ler 60fps de medium ayarlarda götürmez mi ya allah aşkına götürsün :)
Post automatically merged:

Bu arada 6 7 k bütçe dediğim bilgisayarın tamamı için sadece ekran kartı değil yanlış anlaşılmasın.

2K monitörü ne yapacaksın?
İleride ekran kartı yükseltecek misin?
hayır yükseltmeyeceğim stabil şekilde 60 fps alsam medium ayarlarda yeter. Şöyle açıklayım 24 inç monitör küçük geliyor fifa oynamak istiyorum şuan 24 inç kullanıyorum. 27 inç 1080 p bir monitör alırsam eğer görüntünün bozulacağını piksellerin sayılacağını söylüyorlar bu yüzden 2k yı mediuamda oynatacak en ucuz ekran kartını arıyorum

hayır yükseltmeyeceğim stabil şekilde 60 fps alsam medium ayarlarda yeter. Şöyle açıklayım 24 inç monitör küçük geliyor fifa oynamak istiyorum şuan 24 inç kullanıyorum. 27 inç 1080 p bir monitör alırsam eğer görüntünün bozulacağını piksellerin sayılacağını söylüyorlar bu yüzden 2k yı mediuamda oynatacak en ucuz ekran kartını arıyorum
Kim dedi sana onu
2K monitör yerine 1080p 27 inç alıp artan para ile ekran kartı ve işlemciye abanıp daha fazla performans alabilirsin
ayrıca 2000 TL'ye alacağın bir ekran kartı 2K çözünürlüğü hak etmiyor.

Kim dedi sana onu
2K monitör yerine 1080p 27 inç alıp artan para ile ekran kartı ve işlemciye abanıp daha fazla performans alabilirsin
ayrıca 2000 TL'ye alacağın bir ekran kartı 2K çözünürlüğü hak etmiyor.
Her yerde öyle yazıyor masaüstü kullanamazsın piksel piksel olur diyorlar 27 inch 1080 p alsam görüntüde bir sıkıntı olmaz yani değil mi? tamamen senin tavsiyene güvenerek hareket edeceğim

Her yerde öyle yazıyor masaüstü kullanamazsın piksel piksel olur diyorlar 27 inch 1080 p alsam görüntüde bir sıkıntı olmaz yani değil mi? tamamen senin tavsiyene güvenerek hareket edeceğim
Öyle yazan yerler yanlış yazmış.
Youtube'dan testlere bakabilirsin.
Hayır sıkıntı olmaz.

Şuan hiç bir şey dizmedim aslında defalarca dizdim hatta bu gece alıyordum ancak vazgeçtim 6500 TL 7000 TL Arası ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi dediğim gibi

Hayır monitörü ayrı alacağım

Buldum,bir sistem buldum.
ekran kartını thıcc III ultra
kasayı corsair spec delta 550w yapmanı öneririm.
Bu şekilde alabilirsin.
Tam 7000 TL,20 kuruşu saymazsak tabii. :)
Post automatically merged:

Buldum,bir sistem buldum.
ekran kartını thıcc III ultra
kasayı corsair spec delta 550w yapmanı öneririm.
Bu şekilde alabilirsin.
Tam 7000 TL,20 kuruşu saymazsak tabii. :)
Bu sisteme 1080p 27" va veya ıps panel bir monitör bulabilirsen,harika bir sistem olur.

Geri