2k oyun için 12 gb vram yeterli midir?

Reaksiyon skoru
62
2k'da oynamak için ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak aklımda rtx 4070 var. Bildiğiniz gibi vrami 12 gb. Sizce 12 gb vram 2k için ileriye dönük bir seçim olur mu? Yoksa başka ekran kartlı bir sistem mi önerirsiniz? Dediğim gibi sistem olabildiğince ileriye dönük olmalı.

2k'da oynamak için ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak aklımda rtx 4070 var. Bildiğiniz gibi vrami 12 gb. Sizce 12 gb vram 2k için ileriye dönük bir seçim olur mu? Yoksa başka ekran kartlı bir sistem mi önerirsiniz? Dediğim gibi sistem olabildiğince ileriye dönük olmalı.
2k için şu anlık 12gb VRAM yetse bile, ileriye dönük sayılır mı emin değilim. 7800xt güzel bir alternatif olabilir.

Yeter diye düşünüyorum. Ama 4070 Süperi bekle beklediğine değer. Aynı fiyatla geliyor zaten.

Rtx 4070- Rx 6700 Xt modelleri 2K için giriş seviye ekran kartlarıdır. Önümüzdeki iki sene sizi 2K oyunlarda üzmese bile sonrasında Ultrada düşük Fpsler alacaksınız tabii ayarları kısarsanız biraz daha uzun ömürlü olabilirler.

yeterli, şuan extrem ayarlarda max 10gb kullanıyor tahminen birkaç yıl sonra 12 kullansa 4-5 yıl yeter

12gb vramdan darboğaz olacağı gün 4070 ekran kartı zaten 2k'da çöp olur. Eu5 oyunlarında performansı ve Vram kullanımı gayet iyi geldi bana. 4070 Super bakmanı tavsiye ederim. Lansmana özel fiyat vs. düşürürsğn belki.

Geri