❌İndirim Bitti! 2K Viewsonic VA Monitör 5500 TL

Yüksek fps ile oyun oynayan fast IPS veya TN tercih eder, benim gibi daha çok film-dizi için pc açan arada hikayeli veya strateji oyunları oynayan casual kullanıcılar VA tercih eder. O çöp bu çöp cahil olmayalım. Bu fiyata IPS al bakalım glowdan ekranı görebiliyor musun?

Renklerini IPS panele göre kalitesini beğenmedim beğenmediğimi belirtemez miyim bence çok kötü renkleri? Şuan Asus TUF Gaming VG27AQ kullanıyorum ikisi de IPS ama bu ayrı bir seviye. Çok fark var oyuncu türüyle de alakası yok dediğimin
zevkler ve renkler tartışılmaz tabii, gerçi bütçe de çok önemli ve çok ekran deneyimlemiş olmak vs vs

havada karada denizde her ortamda va paneli tek geçerim . tn cok solukken ıps gereksız canlı renkler verir. kaliteli bi va panel gözü yormaz. bende astigmat var ve ıps panel gözümü yoruyor gereksiz canlı.

Bu monitöre de sahibim 5500TL'ye alınır. Panel kalitesi kötü değil, iş görür zaten 1080P'den geçen ve giriş seviyesi monitör kullananlar çağ atlamış olur, ghosting haliyle var ama ghostingden rahatsız olan sayısı az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,424
Üyeler
173,817
Son üye
ertekinayberk
Geri