- Reaksiyon skoru
- 421
Arkadaşlar bilgisayarımı aldım ama 1x16 rami var, pişman oldum sizce büyük bir fark varmı iade de edilemiyor yardım edin 
İşlemciniz Ryzen. 8x2 olsa daha iyi olurdu.Arkadaşlar bilgisayarımı aldım ama 1x16 rami var, pişman oldum sizce büyük bir fark varmı iade de edilemiyor yardım edin![]()
5 fps falan fark var deyilmi ?1x16 aldığınıza değil de o PSU için pişman ol bence. Öyle büyük fark yok 5 fps falan en fazla.
Ciddi bir fark yoktur en fazla 12 FPS fark eder.Arkadaşlar bilgisayarımı aldım ama 1x16 rami var, pişman oldum sizce büyük bir fark varmı iade de edilemiyor yardım edin![]()
Vatan hazır sistem aldım değişmiyor maalesef.. büyük bir sorun olurmu sizce ?İşlemciniz Ryzen. 8x2 olsa daha iyi olurdu.
Sorunluk bir durum yok böyle de kullanırsınız. Ancak Ryzen işlemcilerin çift kanal ram ile performansları artıyor.Vatan hazır sistem aldım değişmiyor maalesef.. büyük bir sorun olurmu sizce ?
RTX 2060 yernie fiyatından dolayı 5600xt tercih edilebilir TDP değeri iyi ayrıca şimdi RTX 2060 da RTX var falan derseniz kendimi asarım heralde.2060lı sistem toplardık onun yerine.
Ben başka bir şey için yazdım onu, anlaması gereken anlamıştır.RTX
RTX 2060 yernie fiyatından dolayı 5600xt tercih edilebilir TDP değeri iyi ayrıca şimdi RTX 2060 da RTX var falan derseniz kendimi asarım heralde.