Neler Yeni

3-4 Bin TL Civarında Monitör Önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Bütçe
5000
Monitörümün iç ekranı kırılması sebebi ile Yeni bir monitör arayışına girdim. 3-4 bin lira bandında, maksimum 5 bin tl olacak şekilde güzel bir monitör arıyorum. Tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Yusuf Karayer
Attığınız monitör çok hoşuma gitti bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne konuda kötü hocam bilgi verir misiniz? Monitörler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum.
Curved monitörler genelde VA olur VA önerilmez ghosting yapar bu monitörün paneli çok kötü+VA olduğu için ghosting yuvası diyebilirim hocam.

Curved monitörler genelde VA olur VA önerilmez ghosting yapar bu monitörün paneli çok kötü+VA olduğu için ghosting yuvası diyebilirim hocam.
Gamebooster,Gamepower,Rampage gibi markalardan da uzak durun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam. Attığınız monitörü araştırmaya çalışıyorum fakat youtube' de benzerlerini buldum ama tam o modelini bulamadım. Sizin o monitör hakkında tecrübeniz varmı? Varsa kısaca anlatır mısınız?

Gamebooster,Gamepower,Rampage gibi markalardan da uzak durun.
Bu arada iç ekranı kırılan monitörüm buydu.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Yusuf Karayer
İtopyada fiyatı uygunmuş o monitörün. Aslında kavisli bir monitör arıyordum fakat kavisli monitörlerin fiyatı çok uçmuş.
Kavisli aramayın hocam eğer fps oyunlar falan da oynuyorsanız. İtopyadan alacaksanız da mağazalardan almanız lazım.

Top Bottom