adam ağır oyun oynamıyor kamerası iyi olsun demiş x3 pro önerilir mi bu isteklere karşı ? öğrenmişsiniz bir telefon herkese söylüyorsunuz berbat yazılımı, malzeme kalitesi, ekran kalitesi, fiyatına göre kötü kamerası var o telefonunpoco x3 pro güzel telefon
3-4 arası demiş.poco x3 pro güzel telefon
yazılım konusuna kesinlikle katılmıyorum. miui gayet güzel ve stabil bir arayüz. malzeme kalitesi ekran gorilla glass 6 var. arka kapak zaten bu fiyat bandında hepsi plastik. ip53 sertifikası var. 120hz hdr ekranı var. ayrıca kamera performansı da diğer telefonlardan aşağı kalır yanı yok incelemelere bakabilirsin. ayrıca işlemcisi bahsettiğiniz modele göre yaklaşık 2 kat performans veriyor. samsung ve huawei kullanıcısı olarak bu fiyat bandındaki ürünlerin hiçbirinin malzeme kalitesi üst düzey değil zaten o yüzden bütçe sınırlıyken performansa yönelmek daha mantıklı geldi bana. iki model arasındaki kamera performansı arasında uçurumlar yok. hele malzeme kalitesi bakımından xiaomi ekranda kullandığı malzeme kalitesi olarak daha önde. ips , super amoled olayına girmiyorum o konu tartışmaya kapalı zaten farkı herkes amoled tercih edilmesi gerektiğini bilir.adam ağır oyun oynamıyor kamerası iyi olsun demiş x3 pro önerilir mi bu isteklere karşı ? öğrenmişsiniz bir telefon herkese söylüyorsunuz berbat yazılımı, malzeme kalitesi, ekran kalitesi, fiyatına göre kötü kamerası var o telefonun
Mesaj otomatik birleştirildi:
samsung a52 alabilirsin 4200-4300 gibi bir fiyatı var isteklerini karşılar
poco x3 pro şuan 4000tl3-4 arası demiş.
yazılım konusunda günde en az 2 konu görüyorum yada telefon konularında xiaomi den bıkan en az 2 kişi görüyoruz malzeme kalitesi diğer telefonlar gibi plastik ama bi samsung plastiği kadar kaliteli bile değil a52 yi eline alınca daha kaliteli olduğunu anlıyorsun 2 si de plastik. kamera performansı a52 ile aynı fiyat bandında olmasına rağmen a52 ye göre kötü ne renk doğruluğu var kamerada, nede Hdr dengesi iyi işlemcinin 2 kat performans vermesi bir şey ifade etmiyor arkadaş ağır oyun oynamayacak zaten sırf işlemci 2 kat daha iyi diye ekrandan, kameradan, yazılımdan, malzeme kalitesinden vazgeçilmezyazılım konusuna kesinlikle katılmıyorum. miui gayet güzel ve stabil bir arayüz. malzeme kalitesi ekran gorilla glass 6 var. arka kapak zaten bu fiyat bandında hepsi plastik. ip53 sertifikası var. 120hz hdr ekranı var. ayrıca kamera performansı da diğer telefonlardan aşağı kalır yanı yok incelemelere bakabilirsin. ayrıca işlemcisi bahsettiğiniz modele göre yaklaşık 2 kat performans veriyor. samsung ve huawei kullanıcısı olarak bu fiyat bandındaki ürünlerin hiçbirinin malzeme kalitesi üst düzey değil zaten o yüzden bütçe sınırlıyken performansa yönelmek daha mantıklı geldi bana. iki model arasındaki kamera performansı arasında uçurumlar yok. hele malzeme kalitesi bakımından xiaomi ekranda kullandığı malzeme kalitesi olarak daha önde. ips , super amoled olayına girmiyorum o konu tartışmaya kapalı zaten farkı herkes amoled tercih edilmesi gerektiğini bilir.