3.500-3.600 TL Bütçeyle En İyi Monitör Önerileri

kharon011

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar herkese max 3.500 3.600 civari butcem var alabilecegim en iyi monitor hangisidir ve taksitli alacagim o yuzden onerebileceginiz en iyi monitor hangisi oyun oynuyorum genel olarak fps oyunlari haricinde de zaten genel kullanim simdiden tesekkurler.

Selamlar herkese max 3.500 3.600 civari butcem var alabilecegim en iyi monitor hangisidir ve taksitli alacagim o yuzden onerebileceginiz en iyi monitor hangisi oyun oynuyorum genel olarak fps oyunlari haricinde de zaten genel kullanim simdiden tesekkurler.
Bütçeniz 4.300 TL'e çıkar mı? O bütçede monitör yok.

hocam 3600 civarlarina James Donkey 200hz 0.5 ms monitorler var nasildir bilmiyorum ama 4300 gosterdiginiz monitor 5ms fazla degil mi

5ms değil aslında bu monitör ama onlar doğru bilgi vermiyor aslında bu daha iyi ama yalan bilgi girildiği için sanki daha düşük gecikmeymiş gibi bu en iyisi bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu adamlar 5ms derken monitörün aldığı ortalama gtg gecikme değerinden bahsediyor o diğer firmalar mointörün minimum gtg değerini giriyor bunlarda istese 1ms yazabilirdi yani hakları vardı buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,940
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri