Çözüldü✓ 3-5k arası klavye önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Merhabalar uzun zamandır xpg summoner klavye kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım razer blackwidow v4 almayı düşünüyorum sesi ve basma hissiyatı için ama çift basma sorunu kronik denildiği için aradayım o hissiyatı verebilecek klavye önerileriniz var mıdır?

Merhabalar uzun zamandır xpg summoner klavye kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım razer blackwidow v4 almayı düşünüyorum sesi ve basma hissiyatı için ama çift basma sorunu kronik denildiği için aradayım o hissiyatı verebilecek klavye önerileriniz var mıdır?

renkleri beğenirsen bu güzel

Eğer %75 uygun olursa Wraith W75 V2 alın. Bu fiyatlara %100 Razer falan alınmaz. Manyetik switch olduğundan çift basma neredeyse yaşamazsınız ve manyetik switchler, telli düz mekanik switchlere göre daha uzun ömürlü oluyor. Ayrıca basım vb. ayarı yapabildiğinizden, ayarın düşüklüğüne göre tuşa dokunarak da yazabildiğinizden hem sessiz hem de eli çok yormuyor.

Numpad şartsa şu tarz bir ek ürün alınabilir.

Bilek desteği olarak da şunu kullanıyorum. Boyutu %100 klavyeye göre, ama çok rahat. Ben %75 için versiyonunu bulamadım, sadece uzunluğu farklı olanı var.

Bütçeyi biraz aşıyor ama bu üçlü kusursuz olacaktır.

Ayrıca sitede %100 klavyeler de var.

Eğer %75 uygun olursa Wraith W75 V2 alın. Bu fiyatlara %100 Razer falan alınmaz. Manyetik switch olduğundan çift basma neredeyse yaşamazsınız ve manyetik switchler, telli düz mekanik switchlere göre daha uzun ömürlü oluyor. Ayrıca basım vb. ayarı yapabildiğinizden, ayarın düşüklüğüne göre tuşa dokunarak da yazabildiğinizden hem sessiz hem de eli çok yormuyor.

Numpad şartsa şu tarz bir ek ürün alınabilir.

Bilek desteği olarak da şunu kullanıyorum. Boyutu %100 klavyeye göre, ama çok rahat. Ben %75 için versiyonunu bulamadım, sadece uzunluğu farklı olanı var.

Bütçeyi biraz aşıyor ama bu üçlü kusursuz olacaktır.

Ayrıca sitede %100 klavyeler de var.
Önerileriniz gayet hoş ve güzel gözüküyor açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tercihen multimedya tuşlarının da klavyede yer almasını istiyorum ses tekerleği vs olan bir model öneriniz var mıdır acaba

Önerileriniz gayet hoş ve güzel gözüküyor açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tercihen multimedya tuşlarının da klavyede yer almasını istiyorum ses tekerleği vs olan bir model öneriniz var mıdır acaba
W75 V2 ses tekerleği var. Genelde ses tekerleğine tıklarsanız durdur ve oynat yapıyor. Sonraki müzik tarzı şeyler için ise %75 klavyelerde artık FN+ fonksiyon tuşları kullanılıyor. Atıyorum FN+F6 önceki müzik, FN+F7 duraklat ve oynat, FN+F8 sonrası müzik gibi gibi. Yani bunlara alışmak da zor değil.

Darmoshark'ın numpad klavyesinde de tekerlerk var. Büyük ihtimalle onu da ses için kullanabilirsiniz.

Bu arada siteye bakarken şöyle bir şey daha gördüm. Yetkili satıcı, %75 klavye için bu uygunsa alınabilir. Ama sorun ben boyutlardan pek anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri