Neler Yeni

3. Ay 80kg bench press iyi mi?

Oriencc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
At
Başlayalı 3 ay 1 hafta oldu.
16 yaşındayım 1.91 96.5 kiloyum başladığımda 92 kiloydum.
Haftada 3 gün Full body yapıyorum. Sizce ilerlemem iyi mi?
80kg 6 6 5 tekrar şeklinde bench.
65kg 6 5 5 tekrar şeklinde incline press yapıyorum

Ölçülerim:
Kol: Başladığımda 36'dı şu an 40cm.
Bel: 100 cm.
Gögüs: 112cm.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Başlayalı 3 ay 1 hafta oldu.
16 yaşındayım 1.91 96.5 kiloyum başladığımda 92 kiloydum.
Haftada 3 gün Full body yapıyorum. Sizce ilerlemem iyi mi?
80kg 6 6 5 tekrar şeklinde bench.
65kg 6 5 5 tekrar şeklinde incline press yapıyorum

Ölçülerim:
Kol: Başladığımda 36'dı şu an 40cm.
Bel: 100 cm.
Gögüs: 112cm.
Full body yapmana gerek yok bence artık bölgesele geçebilirsin diye düşünüyorum. Bölgesel olarak her gün gitmen lazım diye düşünüyorum. 3 ay yeterli bence fullbody için çok bile olmuş. 1. ayda falan geçmen gerekirdi.

Oriencc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
At
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Full body yapmana gerek yok bence artık bölgesele geçebilirsin diye düşünüyorum. Bölgesel olarak her gün gitmen lazım diye düşünüyorum. 3 ay yeterli bence fullbody için çok bile olmuş. 1. ayda falan geçmen gerekirdi.
Abimde 1 yıldır full body yapıyor bu şekilde gelişimin daha iyi olduğunu düşünüyor 100kg bench atıyor zamana göre gelisimim iyi mi dostum

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Abimde 1 yıldır full body yapıyor bu şekilde gelişimin daha iyi olduğunu düşünüyor 100kg bench atıyor zamana göre gelisimim iyi mi dostum
Bence iyi yani kötü değil, daha iyisi olabilir miydi çalışmana göre değişebilirdi ama gayet iyi.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,642
İsim
Emir
Arkadaş doğru söylemiş fakat zamanın varsa itiş çekiş bacak off itiş çekiş bacak off şeklinde gitmen gerek

Oriencc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
At
Arkadaş doğru söylemiş fakat zamanın varsa itiş çekiş bacak off itiş çekiş bacak off şeklinde gitmen gerek
Bacaklarım genetikten ve kilomda biraz yüksek olduğu için kalın o yüzden hata da olsa bacak çalışmıyorum ayrıyetten antrenmanım zaten 2,5 saat civarı sürüyor o yüzden zamanım yok

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,642
İsim
Emir
Bacaklarım genetikten ve kilomda biraz yüksek olduğu için kalın o yüzden hata da olsa bacak çalışmıyorum ayrıyetten antrenmanım zaten 2,5 saat civarı sürüyor o yüzden zamanım yok
idmanin 1saatten sonra uzun surmesi verimsizlestiriyor.Hele ki 2.5saat...Yüksek hacimli idmanlara yogunlasirsaniz daha iyi olucaktir + olarak bacaginiz kalin diye bacak calismamak mantigi cok sacma geliyor.Gobegin var diye kardiyo atmiyor musun veya karın calismiyor musun?

Oriencc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
At
idmanin 1saatten sonra uzun surmesi verimsizlestiriyor.Hele ki 2.5saat...Yüksek hacimli idmanlara yogunlasirsaniz daha iyi olucaktir + olarak bacaginiz kalin diye bacak calismamak mantigi cok sacma geliyor.Gobegin var diye kardiyo atmiyor musun veya karın calismiyor musun?
Abicim hata olduğunu kendimde söyledim zaten yazımda ayrıca 2.5 saat sürmesinin de sebebini söyledim bölgesel yapmıyorum antremanlarım yüksek ağırlık her bölge için 2 hareket şeklinde

Prexeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Burak Demir
1 saatte full body nası yapıcan knk

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,642
İsim
Emir
Cümlen de saçma olan kısmı belirttim knk?
1709217644043.png
Yazdığım şeyi bile doğru okuyamıyorsun.

Prexeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Burak Demir
Alıntıyı görüntüleYazdığım şeyi bile doğru okuyamıyorsun.
full body antrenmanı nasıl 1 saatten az sürede yapıcak onu diyorum olm nasıl bir düşünce yapısına sahipsin sen
full body diğer türlere kıyasla başlangıçta çok daha hızı geliştirir zaten yani split ya da ppl yapmasının anlamı yok

Top Bottom