3 AYLIK MİNİNG DEN KAÇ TL KAZANDIM

Ripjaws

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Ben 3 Aydır Mining Yapıyorum Ve Param Biriktiyorum Şuan Anlık Olarak 20.000 TL Param Var Bu Parayı Ne Yapacağı Biliyorum Ama Size Söylemem Gerekiyor Yani Demek İstediğim (EKRAN KARTINIZ 6 GB OC) İse Mining Yapın Ama Bu Elektrik Faturası Yükseltcektir Unutmayın Ve 1 Ekran Kartı İle Mining Yapılmaz Ancak Bir Tane (MSİ 3090 24GB OC) Para Kazana Bilirsin.

Screenshot_20210303_045234.jpg

Ben 3 Aydır Mining Yapıyorum Ve Param Biriktiyorum Şuan Anlık Olarak 20.000 TL Param Var Bu Parayı Ne Yapacağı Biliyorum Ama Size Söylemem Gerekiyor Yani Demek İstediğim (EKRAN KARTINIZ 6 GB OC) İse Mining Yapın Ama Bu Elektrik Faturası Yükseltcektir Unutmayın Ve 1 Ekran Kartı İle Mining Yapılmaz Ancak Bir Tane (MSİ 3090 24GB OC) Para Kazana Bilirsin.

Alıntıyı görüntüle
pc çalınıyor paran yok 20k paran var vatandan bir şey almayın ben çözemedim seni çocuk ne yaşıyorsun sen ya ?

Alıntıyı görüntüle
bu arada 1 tane ekran kartıyla mining yapılmaz ı kim söylüyor TEKNO HOCASI mı ?

La sen insanlığın boşaltım deliğisin vallaha bak

Değerli vaktimizi senin boş konularına tepki vermeye harcayalım diye kim gönderdi seni? Kimin adamısın?

Geri