Yardım 3 Laptop arasında Kaldım

Monsterda a7 nazaran daha mantıklıdır eğerki oyun için alıyorsan ekran boyutu 17.3 inç daha iyi

3060 lı aceri'i al., monster a yanaşma.

Monster a niye yanaşmayayim kullanan herkes çok memnun
Gerçek bi kulanıcısı olarak çok çilesini çektim. mavi ekranlar, anlık donmalar falan. Isınmalardan bahsetmeye gerek yok bence.

Nitro olan gayet iyi alternatif olarak bu fiyata Victus 3060 olması gerekiyor bir de ona bakın.

Gerçek bi kulanıcısı olarak çok çilesini çektim. mavi ekranlar, anlık donmalar falan. Isınmalardan bahsetmeye gerek yok bence.
Abra a5 v19 serisinde tongfang kasa kullanıyor ısınma sorunu ve mavi ekran sorunu ortadan kalkıyor donma zaten ısınmadan dolayı seninki büyük ihtimalle clevo kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nitro olan gayet iyi alternatif olarak bu fiyata Victus 3060 olması gerekiyor bir de ona bakın.
2 tane nitro var

Abra a5 v19 serisinde tongfang kasa kullanıyor ısınma sorunu ve mavi ekran sorunu ortadan kalkıyor donma zaten ısınmadan dolayı seninki büyük ihtimalle clevo kasa
evet a5 17.2 kullanıyodum. tongfang kasada sorun yok ama ben yine de acer varken monster önermem.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 tane nitro var
Nitro 3060 dan bahsediyorum. :)

Geri