Sıfır fiyatları çok pahalı 3 pedal için. 2.el temiz bulursun sanırsam. Letgo veya sahibinden’deMerhaba arkadaşlar 3 pedal vites el freni tarzında set arıyorum uygun fiyatlı birşeyler bakıyorum anlamadığım için bütçe belirtemiyorum Uygun fiyatlı güzel bir set önerirseniz sevinirim teşekkürler.![]()
thrustmaster BU konuda iyi markadırÖnere bileceğiniz marka model varmıdır 2. el kovalayalim
2. elde e az Logitec G27 almalısın ama test etmeden alma, fiyatları en az 900-1000 Tl den başlar ona göre yani bulucağının en ucuzu bu fiyattadır.Merhaba arkadaşlar 3 pedal vites el freni tarzında set arıyorum uygun fiyatlı birşeyler bakıyorum anlamadığım için bütçe belirtemiyorum Uygun fiyatlı güzel bir set önerirseniz sevinirim teşekkürler.![]()
İyi amathrustmaster BU konuda iyi markadır
2. elde e az Logitec G27 almalısın ama test etmeden alma, fiyatları en az 900-1000 Tl den başlar ona göre yani bulucağının en ucuzu bu fiyattadır.
Bi okadar pahalıdırİyi amapara emojisi aradım bulamadım
![]()
Snopy’de 3 pedal yok sanırım!Bi okadar pahalıdır
Snopy markasına bakabilirsiniz
Snopy’de 3 pedal yok sanırım!
3pedal yokki gaz fren var debriyaj sistemli alıp arkadas ets takılacak belliki hani![]()
Snopy V5H Direksiyon Seti Pro USB Gamepad Oyun Direksiyonu Metalik El Frenli Fiyatı
Snopy V5H Direksiyon Seti Pro USB Gamepad Oyun Direksiyonu Metalik El Frenli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Verdiğiniz link 2 pedal?![]()
Snopy V5H Direksiyon Seti Pro USB Gamepad Oyun Direksiyonu Metalik El Frenli Fiyatı
Snopy V5H Direksiyon Seti Pro USB Gamepad Oyun Direksiyonu Metalik El Frenli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
3 pedal yok maalesefVerdiğiniz link 2 pedal?![]()