Neler Yeni

3 pin switch klavyeye 5pin switch

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Klavyem Brown switch alıcam Chery Mx Ler pahalı geldi onun yerine gateron g pro 2.0 Brown switch alıcam ama 5pinli.
İki yandaki Çıkıntılı olan plastik bacakları kessem otururmu klavyeme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde gateron mu daha iyidir oetum mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Eren Cem Gücin
outemu en kötüleri içinden gateron tercih etmelisin onun harici ktt de olur.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gün gateron pro V2 switchlerim geldi alt iki tarafında bacaklar vardı benim klavyem 3 pin olduğu için onları bir pense yardımıyla kestim, direk kesince bir miktar çıkıntı kalıyor hiçbir etkisi olmuyor yerine oturuyor ama eğer pensenin ucuyla tutup kesmeden yana doğru kıvırırsanız tam kökünden kopuyor. Bir tanesini Klavyeye taktım denedim çalışmadı. Switchi söktüğümde şu manzarayla karşılaştım
IMG_20221212_202537.jpg

Pense yardımıyla pini tekrar düzelttim switchi güzelce hizaladım tekarar taktım söktüm yine aynı şekilde bir kaç kere daha denedim hizaladığımda pin tam olarak deliğe oturuyor ama bastırınca girmiyor. Belki bunda bişey vardır deyip başka bir tanesinide denedim onunda hep aynı pini kıvrıldı. Redragonun kendi switchlerini kaç kere söküp taktım hiç böyle bişey yaşamamıştım.
Tam umudu kesip geri iade düşünürken şöyle bişey fark ettim redragonun switchin pinlerine baktığımda yeni aldığımdaki kıvrılan switchin pini daha geniş ve tahminimce deliğe sığmıyor bastırınca kıvrılıyor. Gateron switcihin pinini incelediğimde sadece o pinin ortasında bir çizgi kıvrım noktası gibi bişey var fotoğrafınıda koyuyorum
IMG_20221212_202444.jpg

Sanırım üzerine sıkı sıkı oturmasını için üretici pini bir tık büyük yapıp tam deliğe otururken bastırma kuvvetiyle kıvrılıp deliğe tam oturacak şekilde tasarlamış ama benim klavyemde olmadı veya ben başaramadım. O pini pense yardımıyla sıktığımda kıvrım çizgisinden ikiye katlandı.
IMG_20221212_204009.jpg

Bu şekilde yerlerine gayet iyi oturdular.
Sorunsuz şekilde kullanıyorum şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,445
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom