5060Tİ 8GB lı ve 7500F li sistemler var ama AMD tarafında 9060XT 16GB 'lı sistemler 32K ya felan var.30-33 bin TL bütçe ile en ama en maximum performans alabileceğim, Nvidia ekran kartı amd işlemcili bu bantda en f/p hazır sistem nedir?
Ya nvidia istiyorum ama 5060 8gb yetersiz gibi me geliyor amd pek olumlu bakmıyorum ama 16 gb olması cazibeli sence hangisini yapiyim?5060Tİ 8GB lı ve 7500F li sistemler var ama AMD tarafında 9060XT 16GB 'lı sistemler 32K ya felan var.
AMD kesinlikle kendimde kullanıyorum çok menmunumYa nvidia istiyorum ama 5060 8gb yetersiz gibi me geliyor amd pek olumlu bakmıyorum ama 16 gb olması cazibeli sence hangisini yapiyim?
Kanka eğer bütçe elverişli olsaydı kesinlikle nvidia al derdim ama bu bütçeyle 9060 xt 16gb tercih etmen çok daha iyi olur zaten saf güç olarak 5060 ti ile aynı, teknoloji kullanımı olarak nvidia biraz öne geçiyor ama zaten oyun oynamak için kullanacaksan aradaki farkı anlamazsın bile. (Kendim nvidia kullaniyorum 5060 ti, bende en başta amd ekran kartı almayı düşünüyordum ama kullanıcı yorumları biraz hevesimi kırdı (driver muhabbeti, drop yeme muhabbeti falan vardi) bu tarz yorumları nvidia tarafında görmeyince nvidia tercih ettim ama kullanıp görmediğim için amdyi kötüleme hakkım yok 5060 ti da hiçbir problem yaşamadım eğer biraz daha bütçe koyabiliyorsan öneririm, ama sen amdde problem yaşayacaksın diye bir şey yok ben sadece birkaç yorum gördüm şu an tekrar sistem toplayacak olsam 30k bütçe ile amd ekran kartı tercih ederim.)Ya nvidia istiyorum ama 5060 8gb yetersiz gibi me geliyor amd pek olumlu bakmıyorum ama 16 gb olması cazibeli sence hangisini yapiyim?
9060XT tercih etmeniz daha mantıklı olur 5060Tİ la aynı performansı zaten FSR4 nerdeyse DLSS'i yakaladı driver sorunlarıda kalmadı almamak için bir sebebiniz yok.Ya nvidia istiyorum ama 5060 8gb yetersiz gibi me geliyor amd pek olumlu bakmıyorum ama 16 gb olması cazibeli sence hangisini yapiyim?
8 GB VRAM ekran kartlı sistem alarak paranı çöpe atma.30-33 bin TL bütçe ile en ama en maximum performans alabileceğim, Nvidia ekran kartı amd işlemcili bu bantda en f/p hazır sistem nedir?