Neler Yeni

Öneri 30-35K € avrupadan araba alacam sizce ne alinir

eneskaya6

80+ Silver
Agalar yaza dogru avrupadan araba alip turkiyeye getirecem vatandasliktan dolayi vergisiz girebiliyor 2 sene de bir 6ay sinir disinda durmali vs.
Aklimda iki secenek var asiri kararsizim.
1. Bmw m3/m4(km80.90k) spor bir araba getirip tadini cikarmak ya da
2. Mercedes S kasalar var 8-10 yasinda 50-60-70bin km de tam bir amiral gemisi. Yas 25 bmw hastasiyim ama mercedes S kasalar korkunc derece de güzel. Ailem ise suv al daha konforlu vs diyor. Sedan ya ful spor ya da S kasa düşünüyorum ama ikisi de %50-50 karar verirsem dayima arabayi aldirtip onun garajinda tutabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz hangisini alirdiniz

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Hasan enes
Agalar yaza dogru avrupadan araba alip turkiyeye getirecem vatandasliktan dolayi vergisiz girebiliyor 2 sene de bir 6ay sinir disinda durmali vs.
Aklimda iki secenek var asiri kararsizim.
1. Bmw m3/m4(km80.90k) spor bir araba getirip tadini cikarmak ya da
2. Mercedes S kasalar var 8-10 yasinda 50-60-70bin km de tam bir amiral gemisi. Yas 25 bmw hastasiyim ama mercedes S kasalar korkunc derece de güzel. Ailem ise suv al daha konforlu vs diyor. Sedan ya ful spor ya da S kasa düşünüyorum ama ikisi de %50-50 karar verirsem dayima arabayi aldirtip onun garajinda tutabilirim

Siz hangisini alirdiniz
Net bmw

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam AUDİ alsanız daha iyi olmaz mı?

Ayrıca bu ikisi çok farklı bir olay. Hız canavarıysan buyur M4 al. Gerçi ikisi arasında S serisi her ne kadar özel olsa da S350 yani çok da abartılmamalı. S500 olsa S500 tereddütsüz olurdu.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Günlük kullanmayı düşünüyorsan tabi ki S kasa. Normal kullanımda konfor ve depolama önemli olan. Bmw sürmesi muhtemelen daha eğlenceli olur ama günlük kullanımda yorabilir.

eneskaya6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Hasan enes

eneskaya6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam AUDİ alsanız daha iyi olmaz mı?

Ayrıca bu ikisi çok farklı bir olay. Hız canavarıysan buyur M4 al. Gerçi ikisi arasında S serisi her ne kadar özel olsa da S350 yani çok da abartılmamalı. S500 olsa S500 tereddütsüz olurdu.
Audi severim ama siz diyene kadar hic düşünmedim mesela. Tam benlik degil gibi. S400 vs bazen 500 de denk geliyorda o kadar karar veremiyorum ki şundan 2 sene önceye kadar bmw m serisi icin öluyordum simdi S serisi cekici gelmeye basladi

oEnesQlf

80+ Silver
bmw m4

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Audi severim ama siz diyene kadar hic düşünmedim mesela. Tam benlik degil gibi. S400 vs bazen 500 de denk geliyorda o kadar karar veremiyorum ki şundan 2 sene önceye kadar bmw m serisi icin öluyordum simdi S serisi cekici gelmeye basladi
Yaş alınca insan motor gücüne değil görüntüsüne zevkine bakıyor. Etraflıca bir düşün senin neye ihtiyacın var.

Hocam ayrıca çağ çok değişti bence BMW ve Mercedes dışı modelleri de araştırmak lazım. Mesela Maseratilerin de görünüşleri güzel ama kazaya girişirseniz parça bolluğu yok diye biliyorum. Bence sadece bu 2 firmayla kalmayın sektörde özel çok araç var.

Bu ikisi arasından tercihim tabii M4 ama son karar ve kalbinin sesi önemli.

eneskaya6

80+ Silver
Yaş alınca insan motor gücüne değil görüntüsüne zevkine bakıyor. Etraflıca bir düşün senin neye ihtiyacın var.

Hocam ayrıca çağ çok değişti bence BMW ve Mercedes dışı modelleri de araştırmak lazım. Mesela Maseratilerin de görünüşleri güzel ama kazaya girişirseniz parça bolluğu yok diye biliyorum. Bence sadece bu 2 firmayla kalmayın sektörde özel çok araç var.

Bu ikisi arasından tercihim tabii M4 ama son karar ve kalbinin sesi önemli.
Bmwnin M audinin RS mercedesin s63 kasalari vs harika ama masrafi da acik. Hepsinin bakimi parcasi digerlerine kiyasla daha özel pahali. Turkiye getirince de 2 sene kesin kullanip sonra satacam 5-6ay deneyip satacak olsam hepsini sirayla alir denerdim extra masraf o modellerde simdi.
Bu aklima cok yatti hem görünüş hem genel performans konfor olarak. İlk turkiye de bakiyordum aga bu arabayi tl cevirince 1.2M falan yapiyor turkiye fiyati 3-4M vardir herhalde üzücü :(

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

eneskaya6

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç