xrayder555123
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
bu fiyat aralıgında taksitli ne cihaz alabilirim her hangi bir marka takıntım yok ama öyle cok antin kuntin olmasın
peki ne önerirsin
S24 al diyenler gelmeden alma diyeyim ben şimdiden
yurtdışı önerirmisinSamsung alınacaksa , boyutu önemli değil s23 önerebilirim
oyun cok oynamam ama oynadımmı yuksek fps alıyım batarya gunluk kullanıma yetsin hızlı dolsa iyi olur kamerada foto cok cekmem ama arka kamera hic üzmesinBanka hesaplarının patlatılmasından dolayı yd telefon ve inat TV uygulamasını önermiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güvenlik bakımından samsung iyi telefon da exynoss işlemcili Günlük kullanım için İstersen s24 fe falan alabilirsin. Sonrasında satarsın beğenmezsen.
Bu arada ihtiyacın ne ne için kullanacaksın. Oyun mu oynuyorsun, kamera mı önemli, batarya mı ?
ve yurtdışı cihaz neden önermezsin banka hesaplarımı calınıyorBanka hesaplarının patlatılmasından dolayı yd telefon ve inat TV uygulamasını önermiyorum
Güvenlik bakımından samsung iyi telefon da exynoss işlemcili Günlük kullanım için İstersen s24 fe falan alabilirsin. Sonrasında satarsın beğenmezsen.
Bu arada ihtiyacın ne ne için kullanacaksın. Oyun mu oynuyorsun, kamera mı önemli, batarya mı ?
Yd telefon demeyelim de IMEI atılmış , iPhone için süre uzatması yapılmış telefonlar diyelimoyun cok oynamam ama oynadımmı yuksek fps alıyım batarya gunluk kullanıma yetsin hızlı dolsa iyi olur kamerada foto cok cekmem ama arka kamera hic üzmesin
ve yurtdışı cihaz neden önermezsin banka hesaplarımı calınıyor
0 kapalı kutu iyi midir?Yd telefon demeyelim de IMEI atılmış , iPhone için süre uzatması yapılmış telefonlar diyelim
S24 al diyenler gelmeden alma diyeyim ben şimdiden
Şİmdi yd telefonlar hakkında birkaç bilgi vereyim. Marka model ne düşünüyorsun0 kapalı kutu iyi midir?
canım s25 ultra olur s24 ultra olur 16 pro 15pro olur xiomi en son modelleri olabilirŞİmdi yd telefonlar hakkında birkaç bilgi vereyim. Marka model ne düşünüyorsun
Kağıt üstünde Xiaomi de uçuyor kaçıyor. Exynoss işlemcili telefonlar ısınıyor . Kullanıcı yorumlarına bakın epey den
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/oneplus-12r.htmlcanım s25 ultra olur s24 ultra olur 16 pro 15pro olur xiomi en son modelleri olabilir