Neler Yeni

30-40k arası taksitli telefon

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/oneplus-12r.html
Ben sizin yerinizde olsam, bankacılık uygulamaları ile ilgili yatırımlarım vs olsa, kredi kartı kullanıyor olsam ve tek bir cihaz alacak olsam bu cihazı iyice araştırırdım. Uzun süre kullanacaksam alabilirdim.

Diğer seçenek Samsung. Samsung aldığınız zaman exynoss işlemcili telefonlar ısınıyor. Bu bir gerçek. Ama ülkemizi öyle ele geçirmiş ki Samsung herkese satabilirsin. Isındı mı önemli değil, garantisi var mı, koy iki gün sonra satarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelelim yd telefonlara. Yd telefonlar 4 e ayrılır
MTK işlemciler. Yazılım ile IMEI
Sd işlemciler . Direnç ile IMEI
Yeni sürüm SD işlemciler. Samsung ve Xiaomi üst modelleri. Server kayıt IMEI.
Apple modeller: 4 ay kullanım, 4 ay e sim, 4 ay süre uzatma

Sen yd telefon aldın. Kayıtsız geldi. Örneğin 32 bine güzel bir cihaz aldın. S24 ulta.
Bunu 8 ay kullanırsın . Kalan paraya da 8-10 bine yurt içi telefon aldın. Nothing phone 1 , note 12 pro 5g, vs vs . Telefonu yurt içi telefona takarsın, 4 ay bu şekilde kullanırsın. Ocakta zaten yenileniyor yd telefonların kullanımı
bu imeilerin ne farkı var ve apple 4 ay uzatma dedigin ne oluyor tam olarak nasıl yapılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Mayıs ayında yd telefon alırsan , ocak ayına kadar kullanırsın. Ocakta sıfırlanır. Tekrar kullanıma açılır. Bu seferde Ağustos ayının sonuna kadar kullanırsın. Sonra Eylül'de yd telefon bulursun. 4 ay çift telefon kullanırsın.

bu imeilerin ne farkı var ve apple 4 ay uzatma dedigin ne oluyor tam olarak nasıl yapılıyor
Bunları Interneten araştırırsın. Facebook sayfalarında var. Her Apple telefona olur mu bilmiyorum. Genelde Apple kullanıcıları çift telefon kullanıyor. Yd 15 pro Max+ iPhone 7 gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes
Mayıs ayında yd telefon alırsan , ocak ayına kadar kullanırsın. Ocakta sıfırlanır. Tekrar kullanıma açılır. Bu seferde Ağustos ayının sonuna kadar kullanırsın. Sonra Eylül'de yd telefon bulursun. 4 ay çift telefon kullanırsın.
yani suan 16 pro alsam mayısta taksam sim 16 ay kullanıcam sonra bende 6s var onla icloud falan birleştirsem kullanırım degilmi hicbir sıkıntı olmaz dimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Mayıs ayında iPhone aldın. İlk Sime taktın. Sana mesaj gelecek. Kullanım süresi 120 gün diye. Süren doldu.
4 ay Sonra diğer sime geçersin.( Sim 2 mi e sim mi bilmiyorum. ) Aralık sonuna kasae kullanırsın.
Sonra Ocak 1 olunca tekrar IMEI kullanılmaya başlar.yeniden mesaj gelir. 120 gün kullanım hakkı var diye. Yani sen 2026 Mayıs'a kadar sorunsuz kullanırsın

Mayıs'ta ikinci sim var mı tam bilmiyorum. Android gibiyse tekrar 4 ay daha kullanırsın. Eylül olur.

Neyse baktın artık süren bitti. Bu sefer iPhone düz 6 ya takarsın simi. Ocak ayına kadar kullanırsın

Mayıs ayında iPhone aldın. İlk Sime taktın. Sana mesaj gelecek. Kullanım süresi 120 gün diye. Süren doldu.
4 ay Sonra diğer sime geçersin.( Sim 2 mi e sim mi bilmiyorum. ) Aralık sonuna kasae kullanırsın.
Sonra Ocak 1 olunca tekrar IMEI kullanılmaya başlar.yeniden mesaj gelir. 120 gün kullanım hakkı var diye. Yani sen 2026 Mayıs'a kadar sorunsuz kullanırsın

Mayıs'ta ikinci sim var mı tam bilmiyorum. Android gibiyse tekrar 4 ay daha kullanırsın. Eylül olur.

Neyse baktın artık süren bitti. Bu sefer iPhone düz 6 ya takarsın simi. Ocak ayına kadar kullanırsın
Yani çift telefon kullanırsın. Arama sms oradan yapılır. Bu arada bir cihaz var

Turkcell box mıydı neydi. İnternet araması falan yapıyorsun. Tam hakim değilim ona

Taşınabilir modem diye geçiyor heralde. Ona sim takıyorsun. Sendeki telefonlar arama vs yapıyor. Ona bakarsın.

Yd cihazlar ile ilgili hiçbir şeyi tavsiye etmiyorum. Sana olayların işleyişini anlattım. Bildiklerimi paylaştım. Tercih sana kalmış.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes

Yani çift telefon kullanırsın. Arama sms oradan yapılır. Bu arada bir cihaz var

Turkcell box mıydı neydi. İnternet araması falan yapıyorsun. Tam hakim değilim ona

Taşınabilir modem diye geçiyor heralde. Ona sim takıyorsun. Sendeki telefonlar arama vs yapıyor. Ona bakarsın.

Yd cihazlar ile ilgili hiçbir şeyi tavsiye etmiyorum. Sana olayların işleyişini anlattım. Bildiklerimi paylaştım. Tercih sana kalmış.
cok tesekür ederşm ilgin için sence bunlar yerine 13 veya 14 alsammı fikrin benim icin önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
İp 13 , güzel ve fiyatı iyi bir cihaz. 33 bin miydi
2024 yılında çıkmış olsa bu fiyata al derdim.
Ama güvenlik güncellemeleri ne zaman biter onu bilmiyorum. 14 hakkında bilgim yok.
Yani yorumlara ve ihtiyaçlarına göre bakabilirsin.

iPhone 11i hala kullanan var. Alıp satan var. Apple ve Samsung cihazları memnun kalmadığın durumda hemen satabilirsin garantisi varsa. Hatta Apple telefonu bugün taksitle 33 bine alsan taksitle. Ağustos ayında 40 bine satarsın. Beğenmedin mi başka modele geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
enes
İp 13 , güzel ve fiyatı iyi bir cihaz. 33 bin miydi
2024 yılında çıkmış olsa bu fiyata al derdim.
Ama güvenlik güncellemeleri ne zaman biter onu bilmiyorum. 14 hakkında bilgim yok.
Yani yorumlara ve ihtiyaçlarına göre bakabilirsin.

iPhone 11i hala kullanan var. Alıp satan var. Apple ve Samsung cihazları memnun kalmadığın durumda hemen satabilirsin garantisi varsa. Hatta Apple telefonu bugün taksitle 33 bine alsan taksitle. Ağustos ayında 40 bine satarsın. Beğenmedin mi başka modele geç.
13 alıcam ozaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Taksit ile mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
34