Yenilenmiş alma. Parçaları işçiliği iyi olmayabiliyor çizikli gelebiliyor. Vs. Mümkünse 0 değilse temiz bir 2. El al.S23 fe 128gb var elimde apple ekosistemini merak ettiğim için takasla yenilenmiş iphone baktım en uygun nerden alabilirim ve ne almalıyım
Çok bütçem yok max 15k civarı koyabilirim üstüne
Sahibinden üzerinden ilan aç ve takas olur de. Bu süreç içerisinde de telefonu kullan. Aklına yatan paraya giderse sat aynı zamanda takaskarı da değerlendirebilirsin.S23 fe 128gb var elimde apple ekosistemini merak ettiğim için takasla yenilenmiş iphone baktım en uygun nerden alabilirim ve ne almalıyım
Çok bütçem yok max 15k civarı koyabilirim üstüne
Sahibinden üzerinden ilan aç ve takas olur de. Bu süreç içerisinde de telefonu kullan. Aklına yatan paraya giderse sat aynı zamanda takaskarı da değerlendirebilirsin.
Bunların dışında direktman sahibinden ya da letgoda falan takaslı yazan ilanların satıcılarına teklifini fakan iletebilirsin. Dah önce uzun yıllar bilinçli kullanmış bir iphone kullanan arkadaşını da yanında götür ki sonradan taklaya gelme.
Peki hangi modeli önerirsiniz iphone 12 düşünüyorum üstüne çok koymadan ama seneye son güncellemesini alıcakYenilenmiş alma. Parçaları işçiliği iyi olmayabiliyor çizikli gelebiliyor. Vs. Mümkünse 0 değilse temiz bir 2. El al.
Yani onlar bütçe zorlar. Bana kalsa ben iphone önermem. Hem bütçe hem özellik yetersizliği yüzünden. 27-28k ya S24fe bile alsanız daha çok iş görür 12den. 16e hiç önermem. Bütçe çıkarsa 14 olabilir.Peki hangi modeli önerirsiniz iphone 12 düşünüyorum üstüne çok koymadan ama seneye son güncellemesini alıcak
14 veya 16e ye çıkmaya gerek var mı
macbook kullanıyorum ekosistem için apple düşündüm s24fe ye geçmeye s23fe den değmez benceYani onlar bütçe zorlar. Bana kalsa ben iphone önermem. Hem bütçe hem özellik yetersizliği yüzünden. 27-28k ya S24fe bile alsanız daha çok iş görür 12den. 16e hiç önermem. Bütçe çıkarsa 14 olabilir.
He onu unuttum bir anmacbook kullanıyorum ekosistem için apple düşündüm s24fe ye geçmeye s23fe den değmez bence
2. el baktım iphone 14 15 arası 2 3k var iphone 15 çekerim muhtemelen biraz para biriktiripHe onu unuttum bir an. İphone 14 geliyor aslında ucundan.
İcloud vs. Bazen sorun olabiliyor sanırım. Hiç iphone kullanmadımda sanki duymuştum. 41k ya 14 var. Ona bakabilirsin 0 isterseniz. Duruma göre bakın hocam hangisi olursa. Ama önceliğiniz 0 almak olsun.2. el baktım iphone 14 15 arası 2 3k var iphone 15 çekerim muhtemelen biraz para biriktirip
O zamana kadar düşünürüm belki vazgeçerim