Neler Yeni

30 40k iPhone önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
Arkadaşlar selamlar 17 yaşındayım birinden 50k alacağım var yakında vericek ve telefonumu değiştirmek istiyorum şuanki kullandığım cihaz Xiaomi 11t 2022 Ağustosda yd cihazı olarak sıfır aldım 2 sefer de ımeı attırdım cihaz halen çok iyi aslında bütün ihtiyaçlarımı karışılıyor ama artık Xiaomi gerçeği ufak Ufak donuyor ama hemen geri topluyor hiç iPhone kullanmadım ama çevremde herkese görüyorum heves için diyelim iPhone istiyorum yok beğenmedim diyelim muhtemelen çok değer kaybı olmadan 2 3k zararla satıp Samsung a geçerim şimdi elimdeki paranın hepsinide vermek istemiyorum 35 40k ya iPhone almak değermi işim gereği fotoğrafları güzel çekmesi önemli oyun arada pubg oynarım o kadar genelde sosyal medya müzik ve fotoğraflar arasındayım gün içinde yoğun kullanıyorum 20 80 pile dikkat ederim ama illaki yetmiycek yanımda powerbank ile gezerim muhtemelen

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Erdem
Arkadaşlar selamlar 17 yaşındayım birinden 50k alacağım var yakında vericek ve telefonumu değiştirmek istiyorum şuanki kullandığım cihaz Xiaomi 11t 2022 Ağustosda yd cihazı olarak sıfır aldım 2 sefer de ımeı attırdım cihaz halen çok iyi aslında bütün ihtiyaçlarımı karışılıyor ama artık Xiaomi gerçeği ufak Ufak donuyor ama hemen geri topluyor hiç iPhone kullanmadım ama çevremde herkese görüyorum heves için diyelim iPhone istiyorum yok beğenmedim diyelim muhtemelen çok değer kaybı olmadan 2 3k zararla satıp Samsung a geçerim şimdi elimdeki paranın hepsinide vermek istemiyorum 35 40k ya iPhone almak değermi işim gereği fotoğrafları güzel çekmesi önemli oyun arada pubg oynarım o kadar genelde sosyal medya müzik ve fotoğraflar arasındayım gün içinde yoğun kullanıyorum 20 80 pile dikkat ederim ama illaki yetmiycek yanımda powerbank ile gezerim muhtemelen
eğer ben 35 40 bin lira verip 60 hz kullanırım diyosan iphone 14 ama samsung da olabilir diyorsan s24 plus öneririm ekranı olsun bataryası olsun kamerası olsun mutlu eder

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer ben 35 40 bin lira verip 60 hz kullanırım diyosan iphone 14 ama samsung da olabilir diyorsan s24 plus öneririm ekranı olsun bataryası olsun kamerası olsun mutlu eder
14 almam kanki 13 alırım çünkü 14 le 13 ün arasında 10k ya değecek bir fark yok

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
30 ile 40 bin arasında tek bir model var o da sıfır iPhone 13 veya 2. el iPhone 13 Pro falan. 14'ü bilerek saymadım çünkü baz model 14 bence boş.

Konudan ayrı ek bilgi olarak günümüzde bence düşük bütçeden yükseğe doğru iPhone 13 - iPhone 14 Pro (2. el) veya iPhone 15 - iPhone 15 Pro'dan başka model tercih edilmemeli. 11-12 gibi modelleri sıfır almak hem çok pahalı hem de eskidi. 2. elleri zaten pil sağlığı ölü ve her şeyi değişmiş falan oluyor. 16 da şahsen paran çook olmadığı sürece yine gereksiz. 13 serisinden baz, 14 serisinden Pro, 15 serisinden iki model türü de alınabilir.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,407
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
iphone 13 30k küsüre bulabileceğin en iyi cihaz olur bence 13 ile 14 arasında çok bir fark yok ama ben tam 40klık istiyorum dersen ona da değer. Şahsen ben 15 alırdım 50kya ama alamıyorsanda önemli değil 60hz mevzusunu takma gerçekten hiç önemli bir şey değil ilerde telefon yükseltirken dediğin gibi çok ufak eklemelerle istediğin modele geçersin mesela cebinde para birikir iphone 17 alırken minimum ücret ödemiş olursun, şu an 2. elde xiaomilerin veya samsungların yüzüne bakmıyorlar yeni model çıktığı an, iphone 6s bile alıcı buluyor şu devirde onun haricinde sosyal medya için apple halen rakipsiz s24lere destek gelmiş olsa bile halen iphonelar daha iyi çekiyor hevesini de alman için hemde farklı şeyler görmek için ideal olur

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
iphone 13 30k küsüre bulabileceğin en iyi cihaz olur bence 13 ile 14 arasında çok bir fark yok ama ben tam 40klık istiyorum dersen ona da değer. Şahsen ben 15 alırdım 50kya ama alamıyorsanda önemli değil 60hz mevzusunu takma gerçekten hiç önemli bir şey değil ilerde telefon yükseltirken dediğin gibi çok ufak eklemelerle istediğin modele geçersin mesela cebinde para birikir iphone 17 alırken minimum ücret ödemiş olursun, şu an 2. elde xiaomilerin veya samsungların yüzüne bakmıyorlar yeni model çıktığı an, iphone 6s bile alıcı buluyor şu devirde onun haricinde sosyal medya için apple halen rakipsiz s24lere destek gelmiş olsa bile halen iphonelar daha iyi çekiyor hevesini de alman için hemde farklı şeyler görmek için ideal olur
Ya kanka söyle ben tesisatçıyım babamın yanında kalayım açıkçası bir telefona çokda yüksek bir fiyat vermek istemem tam 40k ya da tam 50k verip evet yüksek model alabilirim ama 30k ya aldığımda işimi görür diye düşünüyorum ve o 20k yıda yatırım yaparım artık ne olursa hiç Apple kullanmadım buna tableti akıllı saati ve notebook larıda dahil herkes kullanıyor ve merak ediyorum Samsung tarafında rakibi ise s23 evet daha güzel s23 13 den ama iPhone yazılımı diye bir gerçek var yani onun sayesinde s23 ü aramam diye düşünüyorum yok cihazı fazla ısınıyor diye istemedim diyelim 2 3 k zararla satarım herhalde ama bu s23 olsa min 6 7k düşmem lazım daha karlı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve de cihazı hemen şimdi alayım mı elimdeki11t işimi çok güzel görüyor ama bütçe yükseltmeiycem e yaza daha da pahalı olabilir en iyisi alayım kullanırım

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Rıdvan
One UI şuan saat gibi çalışıyor. 15'den S23 Ultra geçişim oldu ciddi ciddi dünyam aydınlandı.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
murat
kral bütçe 55 civarı olursa 15pro ikinci el yoksa samsung tavsiye ederim düz seriler hiç fp değil 14 pro ile 15 pro arasında çok fiyat farkı yok

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
kral bütçe 55 civarı olursa 15pro ikinci el yoksa samsung tavsiye ederim düz seriler hiç fp değil 14 pro ile 15 pro arasında çok fiyat farkı yok
Samsung iPhone'dan bu bütçe de daha iyi katılıyorum evet ama ben hiç iPhone kullanmadığım için iPhone dediğimi yaşamak istiyorum o yüzden bu bütçede kalacağım ve paramın hepsini de vermek istemiyorum o yüzden 30-35.000 lira içinde en mantıklı cihaz 13 gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonun ekran değişimi veya kasa değişim ücretleri pahalı mı telefonu düşürüp Bir yerlerini kırma ihtimalim yüksek çünkü

zyraxone

80+
20 80 dikkat edeceksen alma zaten.

Onun dışında her iphone ana kamerada yeterli. Pro serisi diğer kameralara gece videoda ve gece çekimlerine kaymak isteyenler için

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Arda Akel
Biz sizin yasinizdayken zar zor telefonlarimiz olurdu, hatta hic olmazdi. 10 yasindan 17 yasima kadar Lise sona kadar 3310 kullandim. Ohooo hooo.

Xiaomi telefonun da iyi hem, hıh android ve eski diyip de kenara atmazdim ben yerinde olsam. Ve o 40 bin lirayi da biriktirir araba alirdim yillar sonra ama neredeeeee... Hayat size guzel en yeni modellerle ve cebinizde bol para ile... Benim, ailemin, ablalarimizin, abilerimizin 80-90'lar ile 2005'in sonuna kadar cektigimiz sıkıntıları cekseydiniz anlardin ne demek istedigimi.

Allah ISLAH etsin.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eagle
20 80 dikkat edeceksen alma zaten.

Onun dışında her iphone ana kamerada yeterli. Pro serisi diğer kameralara gece videoda ve gece çekimlerine kaymak isteyenler için
20 80 dikkat edeceğim ama 20'ye düştüğünde powerbank ile şarja takacağım büyük bir ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,554
Üyeler
164,865
Son üye
barça
Top Bottom