Neler Yeni

30 dk sonra lol wild rift girecek var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
Arkadaşlar 30 40dk sonra lol wild rift girecek olan var mı 10 kişi gelirse 5e5 turnuva yaparız 5 kişi gelirse dereceli gireriz 0 kişi gelirse kendim dereceli kasarım nick:katilnixo diğer hesap:katilnixo58

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
Arkadaşlar 30 40dk sonra lol wild rift girecek olan var mı 10 kişi gelirse 5e5 turnuva yaparız 5 kişi gelirse dereceli gireriz 0 kişi gelirse kendim dereceli kasarım nick:katilnixo diğer hesap:katilnixo58
gelemk isterdim reis ama yarın sınav var :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ya henüz değil sınav maratonu her cumartesi deneme sınavları oluyor
Hmm bizde her hafta yapıyorduk okula nasıl gidiyorsun veya dışarı nasıl çıkıyorsun ki :) bende haftada 2 3 deneme yapmaya çalışıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sınav hakkında herhangi bir sorunun vs. olursa yardımcı olabilirim.Başarılar.
Sağolun sınav hakkında biraz fenden korkuyorum onuda ALLAHIN izniyle aşacağım zaten zorlandığım 4 konudan 3 ünü hallettim fenden
Sen lol girebilir misin bende zaman kalmıyor falan akşamları giriyorum daha demin test çözmeyi bıraktım

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sağolun sınav hakkında biraz fenden korkuyorum onuda ALLAHIN izniyle aşacağım zaten zorlandığım 4 konudan 3 ünü hallettim fenden
Sen lol girebilir misin bende zaman kalmıyor falan akşamları giriyorum daha demin test çözmeyi bıraktım
LOL oynamıyorum dostum maalesef.Feni halledersin konularını bitir bol yeni nesil soru çöz.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
geçen sene girdim LGS'ye. Okuma cidden çok önemli. Sana bakkaldan iki ekmek al cümlesini 15 satırda yaıyorlar. Hatta bende birkaç soru kaybettim okuma hatasına. Demek istediğim konulara ağırlık verdiğin gibi sürekli soru çözmen gerekiyor ki karşına geldiğinde bu ne demeyesin. Allah kolaylık versin.

Top Bottom