Honda Civic 1.6 ise bu paralara varsa
1998 model b5 kasa Passat bizdede var çok memnunuz
Veya Corolla bakabilirsin
Biraz Daha Genç Arabalar 2006-2008 Minimum Şöyle Max 2010-2012 Olursa İyi Olur Aile Arabası Sedan Arıyorum Hatchback Arabalar Küçük Geliyor Aklımda Fiat Linea Renault Megane - Clio'lar Var BulursamOtomatik mi manuel mi. Düşük model otomatik araçlarda var örneğin suzuki siwift 2000 model vs Japon sonuçta
Yani 300 bin TL ye bulursan al ama alırken güvendiğin bir ustana baktırBiraz Daha Genç Arabalar 2006-2008 Minimum Şöyle Max 2010-2012 Olursa İyi Olur Aile Arabası Sedan Arıyorum Hatchback Arabalar Küçük Geliyor Aklımda Fiat Linea Renault Megan - Clio'lar Var Bulursam
bu bütçelere zor gibi en az bi 400-500 istiyo onlarBiraz Daha Genç Arabalar 2006-2008 Minimum Şöyle Max 2010-2012 Olursa İyi Olur Aile Arabası Sedan Arıyorum Hatchback Arabalar Küçük Geliyor Aklımda Fiat Linea Renault Megane - Clio'lar Var Bulursam
Aynı şekilde düşünüyorumbu bütçelere zor gibi en az bi 400-500 istiyo onlar
İl önemlimi ona göre önericemTaycanlar Ekspertize Gidecem Almayı Düşünürsem Kesin
Sahibinden'de Dolu Var Bu Arabalar Bakıyorum Bazılarına Birde Sadece Mersinde Bakıyorum Km Yüksek Ama tabii ki 250.000 Felan Göze Alıyorum Onudabu bütçelere zor gibi en az bi 400-500 istiyo onlar
Evet Mersin Olursa Daha İyi Olur Ailem Başka Şehirlere Gitmez Araba BakmayaAynı şekilde düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İl önemlimi ona göre önericem
Genel Olarak Bu Bütçede Bakılacak Arabalarıda SöyliyebilirsinAynı şekilde düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İl önemlimi ona göre önericem
Hocam taycanlara lüx araçlar gidiyor sen şimdi kaç yıllık araç alacaksın boyasına da bakma bence. Sadece motoru sağlam mı önden yemiş mi takla atmış mı ona bakTaycanlar Ekspertize Gidecem Almayı Düşünürsem Kesin
Hocam Zaten En Yüksek Ekspertiz 10-12 K Arası Taycanlar her şey Dahil 8 K Fiyat Vermişti O Yüzden Güvenilirler Diye Tanıdık Ne Usta Ne Ekspertiz Var Elimi Sağlama Almak İstiyorumHocam taycanlara lüx araçlar gidiyor sen şimdi kaç yıllık araç alacaksın boyasına da bakma bence. Sadece motoru sağlam mı önden yemiş mi takla atmış mı ona bak![]()
Punto Hatchback Küçük Geliyor Otomatikleri Olsa Belki Sırf Otomatik Diye Bakabilirim1.3 punto bak